NOVI DETALJI SMRTI DOKTORKE VIOLETE: Rođaci otkrili DOGAĐAJ od kog je počela da se menja?!

tragedija

Foto: Kurir

Doktorka Violeta S. A. (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, potpuno se promenila pre nego što se u nedelju ubila nožem u luksuznom stanu u centru Beograda.

Njeni rođaci i prijatelji ispričali su policajcima da je ona pred smrt počela čudno da se ponaša, imala je problema na poslu, zapostavila je kliniku i počela često da izlazi. Tek nakon tragedije zaključili su da je Violeta tim ponašanjem zapravo potiskivala neke probleme, ali niko iz njene okoline nije znao šta je zaista tišti i da će se to završiti kobno.

Izvor iz istrage kaže da je, sudeći po izjavama najbližih Violetinih rođaka i prijatelja, ona počela da se menja još krajem prošle godine.

ČAST IZNAD SVEGA: Ovo je policajac iz Bara koji je bacio uniformu (FOTO)

– Navodno, u oktobru 2019. njen muž je potpuno preuzeo kontrolu nad klinikom za estetsku hirurgiju, koju je još 2000. osnovala Violeta. Ostalo je nepoznato da li su oni to uradili u dogovoru, ili je to bilo na insistiranje muža, pa ju je to pogodilo. Nekoliko meseci kasnije, prema izjavama rođaka i prijatelja, desilo se još nešto što je pogodilo čuvenu doktorku. Njena bliska prijateljica, koja je radila kao hirurg na toj klinici, dobila je otkaz – kaže sagovornik.

Violeta je, prema njegovim rečima, tada počela sa čestim noćnim izlascima.

– Bliski prijatelji su primetili da se ona drastično menja, kao da je pritiskaju neki problemi. Pomislili su da joj je teško što joj je usporio posao prethodnih meseci zbog epidemije koronavirusa, ali je ona počela i psihički da se menja. Njeni najbliži su primetili da više nije odavala utisak pozitivne i nasmejane osobe, kakva je bila do prošle godine. Međutim, nikom ni na kraj pameti nije palo da će dići ruku na sebe – dodaje sagovornik.

INCIDENT U BEČEJU: Doktor odbio da pregleda povređeno dete, otac ogorčen

Šta se tačno dešavalo u Violetinoj glavi uoči samoubistva, ostaće obavijeno velom tajne. Ona je kobnog dana krišom uzela nož i ponela ga u kupatilo, dok su u stanu bili njeni muž i sin iz prvog braka. Zatim se dva puta ubola u grudi, pri čemu je iz drugog puta zarila sebi sečivo u srce i preminula.

Posle izvesnog vremena, Violetini muž i sin su se zabrinuli što je nema i što se ne odaziva, pa su razvalili vrata kupatila i zatekli strašan prizor.

 

(Dnevne.rs/Kurir/Informer)