NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA KOD NEGOTINA: Ubio deviznog penzionera koji ga je zaposlio!

sekira

Foto montaža: Dnevne.rs/Telegraf/Pixabay

BEKIM A. (39) iz Uroševca uhapšen je u petak zbog sumnje da je sekirom usmrtio Đorđa Pistolovića (82) iz Dušanovca kod Negotina, u porodičnoj kući u kojoj je živeo sam.

Telo deviznog penzionera u fazi raspadanja pronašla je policija na poziv žrtvinog sina Tomislava, koji je doputovao iz Beča, jer su ga komšije alarmirale da od Đurđevdana ne viđaju njegovog oca.

– Zvala me i sestra, zabrinuta što ne odgovara na telefon i da ga danima nisu videli. Pošto sam ga zvao više puta i nije se javljao, sin Stefan i ja smo došli u Srbiju. Slutio sam da nešto nije u redu, zato sam pozvao policiju. Sve mi je izgledalo čudno. Vrata zaključana, a ključeva nigde. Policija je provalila i jedino što sam u tom trenutku video je da su vrata sobe pored pokrivena ćebetom. To ćebe je odnela policija na analizu – kaže Tomislav (57), koji sa porodicom živi u Beču.

VRATA sobe u kojoj je nesrećni starac sa teškim povredama glave pronađen, kao i ulaz u taj deo kuće su bili otvoreni. Krvi je bilo na sve strane, na podu, zidu, radijatoru… Sobe su bile ispreturane.

TRIFUNOVIĆ NAPLJUVAO VOĐE PROTESTA: Hteli ste da budete NAJPAMETNIJI, ETO VAM SAD!

– Tražio je pare, šta drugo. Otac je primao penziju 1.500 evra, a u Beč ide na tri meseca. Baš pre tri nedelje je bio u Beču. Čuo sam da su kod ubice našli 10.000 evra, ali ne znam da li je tata imao kod sebe tolike pare. Sumnjam, ali šta ja znam, možda je i imao – kaže Tomislav.

ĐORĐE je ceo svoj radni vek proveo u Austriji, radeći u tekstilnoj industriji. Svojevremeno je sa sinom u rodnom Dušanovcu pokrenuo proizvodnju čarapa visokog kvaliteta, koje su distribuirali širom istočne Srbije.

– Živeo je sam otkad je mama preminula 2004. Penzija mu je bila i više nego dovoljna za život, ali mu đavo nije dao mira. Molio sam ga da ne radi više, da ne dovodi nepoznate ljude, da će mu glave doći, a on nije ni hteo da sluša – priča Tomislav.

Vitalni starac je obrađivao nekoliko hektara zemlje, pa je često dovodio nepoznate da mu pomažu. Nedavno je unajmio Bekima da mu spremi ogrev za narednu zimu. Sažalio se, kaže Tomislav, na njegovu tužnu priču o nemaštini i bolesnoj deci.

STRAVIČNA PROGNOZA NAUČNIKA: Našoj planeti ostalo još 11 godina

Bekimu A. određeno je zadržavanje u trajanju do 48 sati. Verovatno će ga teretiti za teško ubistvo. Ubica je prilikom hapšenja rekao da je ubistvu prethodila svađa, ali će okolnosti koje su dovele do zločina tek biti utvrđene.

Porodica veruje da je Đorđe nastradao još 7. maja, pa se očekuje da obdukcija, koju su naložili nadležni, pokaže tačno vreme smrti.

SRBIN RUŠI SVE PREDRASUDE O STARIJIM MUŠKARCIMA: Jovan je u 52. godini postao foto-model i mami uzdahe žena na internetu

SURČIN

OSUMNjIČENI Bekim A. rođen je u Uroševcu, a kako saznajemo, ima prijavljen boravak u Surčinu. U Dušanovcu živi poslednjih godinu dana, neprijavljen. Stanuje u Dupljanskoj 59, u kući jednog od svojih poslodavaca, samo šest kuća od čoveka koga je usmrtio.

     

(Dnevne.rs/izvor: S.M.Jovanović, Novosti.rs)