NOVI DETALJI MASAKRA NA PEŠTERU: Oduzeo je život majci svoje dece dok su mališani bili u susednoj sobi

ubistvo

Foto: Facebook/Printscreen/Indeks Online

Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, reči su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.

– Bisera je bila divna devojka. Sa ubicom ima dvoje maloletne dece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je decu – rekla je rođaka ove porodice.

Ubica pobegao na motornim sankama

Prema rečima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gde je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.

Motornim sankama je i pobegao sa mesta zločina čemu je svedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice. Prema rečima komšija sa kojima smo razgovarali, taj mladić je bio svedok trenutka kada je ubica na motornim sankama pobegao u nepoznatom pravcu.

PROČITAJTE JOŠ

TUGA DO NEBA! Ovo je Bisera koju je ubio bivši suprug – komšije tvrde bili su prekrasna porodica (FOTO)

Policijska potera ubrzo je počela, ali meštani sela RAsno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobegne preko granice, u susednu Crnu Goru.

Međutim, Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.

– Došao je motonim sankama da ih ubije, sigurno da nije bio pri čistoj svesti kad je tako nešto strašno uradio – naveo je jedan od poznanika.

– Razumem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, još je strašnije što su tu deca bila i njihova i od njihovih komšija i rođaka. Tu su slavili rođenje Bekimovog deteta. Njegova žena se porodila pre pet dana – naveo je njihov poznanik.

PROČITAJTE JOŠ

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U SRBIJI: Preminuo čuveni srpski doktor, profesor na fakultetu (FOTO)

Podsećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

 

(Dnevne.rs/Blic.rs)