NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U ZEMUNU: Ubila majku jer ju je godinama maltretirala!?

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

Dok su živele zajedno, Danica je Ljiljanu nebrojeno puta izbacivala iz stana i stalno joj govorila da joj neće ostaviti stan iako je jedinica, pričaju komšije.

Ljiljana S. (57), koja je u petak uveče ubila majku Danicu Papan (80) u porodičnom stanu u Zemunu, navodno je godinama trpela maltretiranje pokojnice, tvrde komšije iz zgrade u kojoj su stanovale.

Podsetimo, Ljiljana je u popodnevnim časovima izbola nožem Danicu po vratu, pa se prijavila policiji. Ona je uhapšena, a telo starice je prebačeno na obdukciju. Komšije sa kojima smo razgovarali ističu da su motiv ubistva poremećeni porodični odnosi.

Radu Đukiću Albanci su hteli da obljube ćerku, a zatim SU JE UBILI! Usred sudnice izvadio je pištolj i IZREŠETAO UBICU! Ubistvo koje je uzdrmalo SFRJ!

“Danica je bila veoma teška žena. Njena ćerka se nedavno razvela i vratila se da živi kod majke, da brine o njoj. Međutim, Danica se prema njoj jako loše ponašala. Koliko znamo, ona je nju godinama zlostavljala na razne načine. Jedno vreme joj nije dozvoljavala ni da je posećuje, a ranije, dok je živela sa njom, nebrojeno puta ju je izbacivala iz stana. Sećamo se da je pre nekoliko godina ostavila Ljiljanu i jedno njeno dete ispred vrata i nije htela da im otvori jer je smatrala da su zakasnili po povratku iz grada. Tada je čak dolazila policija da interveniše i ubedi Danicu da ih pusti unutra”, priča komšija koji insistira na anonimnosti.

MARIĆ O SUSRETU SA KARADŽIĆEM DOK SE SKRIVAO: Prišao mi je i dao JEDAN PAPIR! A pisalo je…

Kako kaže, Ljiljana je sa suprugom i troje dece stanovala na Novom Beogradu, ali se posle razvoda vratila u majčin stan.

“Razvod ju je veoma pogodio, a Danica je insistirala da je Ljiljana čuva jer je živela sama od smrti supruga pilota. Međutim, po zgradi je pričala da stan neće ostaviti Ljilji, koja je jedinica, već će pokloniti Crvenom krstu. Ćerku je to bolelo jer je imala troje dece, brinula se gde će oni nastaviti život”, kaže naš sagovornik.

Ljiljanu S. videli su u zgradi neposredno pre ubistva i kažu da je delovala uznemireno.

“Po njenim očima se videlo da se nešto dešava, da je psihički loše, bila je potpuno odsutna. Niko od komšija nije čuo nikakvu buku iz stana, a koliko znamo, u vreme ubistva njih dve su bile same. Ljiljana je sačekala policiju u stanu, a dok je trajao uviđaj, sedela je ispred u policijskim kolima… Bez obzira na to što je uradila, mnogo nam je žao, nije imala sreće u braku, a ni sa majkom, verovatno je to uradila u afektu”, rekao je komšija.

„KAD PAMETAN ZAĆUTI..“: Evo šta je glumac rekao o hrvatskom koreografu koji je Srbiju nazvao smrdijom

Tražila gerontodomaćicu

Komšinica koja stanuje na istom spratu kao i ubijena Danica Papan kaže da je ćerku veoma retko viđala.

“Mislim da odranije nisu bile u dobrim odnosima i da se nisu posećivale. Možda sam je videla jednom za 18 godina. Pre tri dana sam srela Danicu i ona mi je rekla da je išla u Centar za socijalni rad da zatraži gerontodomaćicu, ali da su joj ćerka i unuka rekle da će one brinuti o njoj.”

BRUTALNA KAFANSKA TUČA, KRAGUJEVČANIN BIJE KAKO STIGNE: Sevale pesnice, leteli stolovi i stolice (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

“Ona je bila pokretna, ali je u poslednje vreme slabo izlazila, verovatno joj je trebala pomoć”, kratko je rekla komšinica.

(Dnevne.rs/Izvor: J. Ivić, Kurir.rs)