NOVE OPTUŽBE: Još jedan mladić prijavio Darka Kostića za obljubu! Pukao mu kondom, momak ga molio da stane! Nastao haos, intervenisala policija!

Foto: Printscreen/youtube

Strašno… Dečko je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Patrola utvrdila da nema elemenata krivičnog dela.

Poznati modni kreator Darko Kostić ponovo se našao u centru seksualnog skandala, ovoga puta jer ga je dečko s kojim je imao polni odnos prijavio policiji za seksualno uznemiravanje.

Kako saznajemo, drama se odigrala sinoć dok je 24-godišnji mladić V. B. imao seks s kreatorom.

– Mladić je pozvao policiju na 192 i prijavio Darka Kostića za seksualno uznemiravanje. Policija je došla kod njih i ustanovila da su oni imali seks, pa je tokom tog čina Kostiću pukao kondom. Mladić se posle toga iznervirao i uplašio, pa je zamolio Kostića da prestane, ali on to nije hteo, već je ejakulirao bez kondoma – kaže izvor Kurira.

VEĆE PENZIJE U SRBIJI OD DANAS: Isplata počinje od novembra, a ovo su tačni procenti

Naš sagovornik dodaje da se situacija ipak ubrzo smirila, jer je mladić policajcima kazao da ih je zvao u afektu pošto se uplašio da ga Kostić ne zarazi.

Dobrovoljan seks

– Policija je na licu mesta zaključila da je seks bio dobrovoljan i da muškarac s kojim je Kostić bio nije maloletan, pa nema elemenata krivičnog dela i zato Kostića neće teretiti ni za šta, odnosno protiv njega neće biti podneta nikakva krivična prijava – kaže izvor za naš list.

Čeka suđenje

Podsetimo, Darko Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je bio nešto više od mesec i po dana jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje.

Kfor je znao za Tačijev upad na sever Kosova i poslao je dronove?

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog kojim se tereti za polno uznemiravanje pomenutog maloletnika, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga.

kreator

Foto: printscreen/TV prva

Kako je ranije najavljeno, početak suđenja Darku Kostiću zakazan je za 11. oktobar.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, EK)