NOVA DRAMA NA KROVU PRESTIŽA: Vlasnik hotela ponovo preti da će da skoči, obezbeđenje blokiralo ulaz u objekat

hotel

Foto: Printscreen/Kurir TV

U blizini beogradskog hipodroma vlasnik hotela Prestiž, Bojan Radovanović treći put preti da će skočiti sa krova.

U ovom trenutku situacija kod hotela je dramatična, sudski izvršitelji su stigli u pratnji policije.

Trenutno sudski izvršitelji razgovaraju sa advokatom vlasnika hotela, Edvinom Prelićem.

Izvršitelji ne mogu da uđu u hotel, budući da obezbeđenje vlasnika hotela stoji na ulazu i ne dozvoljava im da uđu.

„SINE, TI SI UBICA SVOGA OCA“: Mučni detalji suočavanja majke i deteta iz Kučeva

Vlasnik Bojan Radovanović, za to vreme stoji na krovu hotela i preti da će skočiti, ukoliko izvršitelji priđu blizu objekta.

Podsetimo, Radovanović je i ranije pretio da će se ubiti. Navodio je da je njegova agonija počela 2011. godine, kada je od Novaka Buhe pozajmio novac.

Nebojša Stefanović Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

– Pozajmio sam tada 300.000 evra, a vratio Novaku i kumu 500.000 evra. Međutim, oni su tražili da im vratim 916.000 evra, iako o tome nema govora. Pokušavaju da mi otmu hotel, a 10. jula 2014. su upali unutra i držali ga pola sata pod opsadom. Sumnjam i da su oni mesec dana posle toga pokušali da me ubiju u blizini hotela, što sam prijavio policiji, koja je našla čaure – ranije je izjavio Radovanović.

Ministar policije Nebojša Stefanović oglasio se povodom cele situacije i rekao je policija mora da poštuje sudske odluke.

– To je stvar odluke suda, moramo da poštujemo šta sud naloži. Kada imate sudsku odluku ne možete da je gazite jer vam se ne sviđa – rekao je Stefanović gostujući na Pinku.

Kako kaže, policija se trudi da nađe miran i pristojan način da razgovara sa ljudima u takvim situacijama i dovede do mirnog rešenja.

PRIJAVA ZBOG PRETNJI: Policija prikuplja dokaze protiv oca Nataše Bekvalac (INFO)

 Razumem situaciju, povišene su tenzije i ljudi su uzbuđeni, a policija je tu da radi svoj posao i na ozbiljan dođe do rešenja beza ugrožavanja bilo čijeg života – rekao je Stefanović.

Radovanović je i pre nedelju dana pretio samoubistvom, ali je sa krova tog hotela ipak sišao nakon višesatne drame, u koju su bili uključeni policija, vatrogasci i hitna pomoć.

ZBOG DRUŽENJA SA KRIMINALCEM UNIŠTILA SVOJ ŽIVOT: Užičanka nije ni slutila da je član PINK PANTERA, i z raskoši bačena je u PAKAO GRČKIH TAMNICA

Mediji su tada preneli da Radovanoviću preti iseljenje zbog duga od navodno 300.000 evra.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)