“NISAM HTEO DA JE UNAKAZIM” Nakon što je pretukao Ivanu, osumnjičeni se pravdao SKANDALOZNIM REČIMA

batine

Foto: Privatana arhiva/Fejsbuk

Đ. L.(24) iz Klenja kod Bogatića uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu.

Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivana. F., ali nisam hteo da ode tako daleko, da je unakazim. Žao mi je pravdao se juče Đ.L. u Osnovnom sudu u Novom Sadu. Đ.L. je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivana.F. (22) u iznajmljenom stanju gde su zajedno živeli.

Đorđe joj je tokom višesatnog iživljavanja motkom izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Pomahnitali Đ.L. je istog dana uhapšen, a juče je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

PSIHOPATA, AGRESIVAN, SUJETAN I LJUBOMORAN! Usred prebijanja Ivani rekao: Idem da vratim auto, PA ĆU DA NASTAVIM!

Izvor istrage kaže da je Đ.L. plakao sve vreme tokom saslušanja.

– Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan kolko je daleko otišao u tome – kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zverski napad nad nesrećnom devojkom započeo oko 11.30h.

batine

Foto: Facebook/ Ivana Filipović

– Počeo je da bije nesrećnu devojku najpre rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, “da bi nastavio tamo gde je stao” – priča izvor blizak istrazi.

Đ.L. se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih  povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko “teže” krivično delo, zavisi od rezultata istrage.

“MISLIO JE DA GA IVANA VARA”: Otkriveno šta se krije za divljačkog iživljavanja u Novom Sadu (FOTO)

Đ.L. je inače, rodom iz Bogatića, kako i Ivana.F, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija danas, informer)