“NIJE MOGAO DA PREĐE PREKO TOGA” Deca otkrila motiv oca koji im je ubio majku u Kruševcu

Kruševac

Foto: Printscreen/Telegraf TV

Tragedija koja se desila u Kruševcu, kada je Miša Jovanović (57) pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzrmala je sve. On je potom u bekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako saznajemo, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

Majka ga je napustila pre 2 meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem – rekla su nam deca Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sedeo od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su nam rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

– Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Lekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš – ispričao je očevidac ove tragedije.

POSLEDNJE REČI UBICE PRED ZLOČIN

Vlasnik kafane, u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Jovanović rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi pre nego što će pucati u nju.

“NE MOGU DA DIŠEM, PUSTI ME!” Snimak sa autobuske stanice u Kragujevcu, radnik obezbeđenja kleči na ženi (VIDEO)

 Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe – navodno je izgovorio Jovanović, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugo ispaljen direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mestu mrtva, a Goran je teško ranjen.

Bivši supružnici imaju dve ćerke.

     

(Dnevne.rs/Izvor: J.S., Telegraf.rs)