NEZAPAMĆENO RAZBOJNIŠTVO KOD UŽICA: Vezali staricu, sve polomili i opljačkali, pa je sa trakom preko usta i zatrpanu nameštajem ostavili da se uguši?!

pljačka

Foto: privartna arhiva

UŽICE – Trojica još nepoznatih razbojnika upali su u subotu uveče u kuće starice M. J. (78) u podzlatiborskom selu Tripkova, opljačkali je, vezali za stolicu, a na odlasku su stolicu za koju je bila vezana starica oborili na pod i preko starice kojoj su usta bila zalepljena trakom nabacali razne predmete, čak i delove nameštaja.

Baku koja je lošeg zdravlja, ima ugrađena dva stenta, i kojoj su posle napada razbojnika ostale povrede, krvavi podllivi po rukama, ispod hrpe predmeta našao je njen sin, a policija od subote uveče intenzivno traga za razbojnicima.

M. J. je u subotu po podne bila sama kod kuće, namirila je stoku, a onda ušla u kuću, za njom i trojica razbojnika pod maskama, obucčni u uniforme, sa cokulama na nogama i palicama u rukama.
Istog trenutka povikali su na staricu da “preda pare”. Vezali su je za stolicu, a onda počeli premetačinu po kući odakle su uzeli nešto novca i zlatnog nakita.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kad su završili pljačku, jedan od razbojnika nogom je gurnuo stolicu na kojoj je bila starica, i oborio je na pod, a onda su preko nesrećne žene nabacali delove ugaone garniture, jastuke, jakne…

KONDUKTERKA LASTE REDOVNO VOZI PUTNIKE?! Ovo je objašnjenje vozača koji joj je dao volan i SUDBINU PUTNIKA U RUKE

Oko osam uvece, u kuću je došao njen sin, i odmah, je, kako je ispričao, video da nešto nije u redu, vrata su bila otvorena, u kuci je bio lom, a onda je čuo tiho zapomaganje svoje majke.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– U kuci je bio haos, sve je bilo razbacano, majčin glas dopirao je ispod hrpe stvari, razgrnuo sam onaj lom i našao je. Ruke i noge bile su joj nekim kaiševima vezane za stolicu, usta oblepljena širokom seltojep trakom, gušila se, na usta joj je išla krv – opisuje sin starice tešku scenu koju je zatekao.

U kuci je, kaže, polomljen sav nameštaj, sve je ispremetano, razbijeno je čak i kuhinjsko posuđe.

SVAKO VEČE BIH GA POLJUBILA I POŽELELA LAKU NOĆ… A ONDA PLAKALA. ZNALA SAM DA SE JEDNOG JUTRA MOJ BORIS (7) NEĆE PROBUDITI: Vera je ispričala NAJTUŽNIJU ISPOVEST u Srbiji

Porodica u kojoj se desilo razbojništvo bavi se seoskim turizmom, komšije kažu da je to čestita domaćinska kuća, a ovo nije prvi put da su bili na meti pljackaša.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Ž.S.)