NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA TOKOM DOČEKA NOVE GODINE U BiH: Osmoro tinejdžera se UGUŠILO plinom!

VEST

Dnevne.rs

Na Tribistovu, u opštini Posušje u BiH, dogodila se nezapamćena tragedija u kojoj je osmoro mladih preminulo je od posledica gušenja plinom.

Hina javlja kako se tragedija dogodila tokom dočeka Nove godine na kojem su bili mladi iz mesta Rakitna i Posušja. Prema prvim informacijama svi nastradali su 2001. godište.

Na licu mesta je policija, tužitelj i druge službe koje sprovode uviđaj i utvrđuju razloge nesreće. Po nezvaničnim navodima mlade je najverovatnije ugušio plin iz agregata koji je napajao kuću elekričnom energijom.

Portal Klix prenosi da su, prema nezvanicnim informacijama, u vikendici pronađena tela osam tinejdžera i da je reč o učenicima četvrtog razreda srednje škole i studentima.

PROČITAJTE JOŠ: Užas u Kragujevcu: Nikola (33) predugo držao SVEŽANJ petardi u šaci

Među žrtvama su i maldići i devojke.

Dnevni Avaz objavio je da se tragedija dogodila u vikendici u Parku prirode Blidinje a da se nezvanično pominje kao uzrok crevo koje je puklo na plinskoj peći.

Slučaj je policiji prijavljen jutros oko 10 sati.

PROČITAJTE JOŠ: Tragedija u novogodišnjoj noći: U udesu na Zvezdari POGINULA jedna osoba

“Policijski službenici su na terenu, na mestu nesreće obavljaju uviđaj, posle toga ćemo imati više informacija” rekala je Martina Medić, portparol MUP-a ZHK.

 

Dnevne.rs / Tanjug