NEZAPAMĆENA SCENA NASILJA: Mladić u Staroj Pazovi pesnicom udara starca i ostavlja ga da nepomično leži na ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

starac

Foto: printscreen/youtube

Na Jutjubu je osvanuo snimak brutalnog nasilja koje se navodno dogodilo u Staroj Pazovi kada je mladić zaustavio automobil i presreo starca koji je ulicom vozio bicikl i krvnički ga pretukao.

Na snimku se vidi kako starac mirno vozi bicikl ulicom, kada mu prilazi mladić u šorcu i beloj majici. Starac nije ni stigao da odreaguje a mlađi muškarac ga je jednim udarcem u glavu bacio na zemlju.

NI HITLER NIJE SMISLIO OVAKAV ZAKON: Građani Hrvatske podržali održavanje referenduma o smanjenju broja zastupnika nacionalnih manjina u saboru

To mi nije bilo dovoljno pa je ponovo udario starca i ostavio ga da leži nepomično na zemlji.

https://www.youtube.com/watch?v=2fp6Ixpcyo4

Kako piše u opisu snimka, mladić je star 27 godina, a starac ima 73.

Nakon što ga je udario mladić je muškarca ostavio da leži na zemlji, a da situacija bude još bizarnija, nesrećnom čoveku niko nije prišao da pomogne da ustane i proveri da li je dobro, automobili su prolazili pored njega dok je ležao na ulici, nemoćan da stane na noge.

https://www.youtube.com/watch?v=NJKIT6Qq8xc

Da li je ovom nasilju prethodio neki sukob u saobraćaju ili je u pitanju neki drugi motiv užasnog napada na starijeg čoveka za sada nije poznato.

NAPUNITE REZERVOAR KOD KUĆE: Gorivo poskupelo u Crnoj Gori, cene veće nego u Luksemburgu, Austriji, Nemačkoj…

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)