NEZAPAMĆEN ZLOČIN U ĐAKOVICI: Majka udavila TEK ROĐENU BEBU, pa je zatrpala KAMENJEM

Kosovo

Foto ilustracija: Telegraf

Lauresa Malići je izašla iz bolnice dan posle porođaja i otišla do kasarne, gde je dete davila, a zatim ga zatrpala kamenjem.

Tek rođenu ćerku davila, a zatim je kamenovala do smrti! Lauresa Malići (33) iz Đakovice priznala je na početku suđenja da je ubila tek rođenu ćerku i iskazom šokirala sve prisutne u sudnici!

Optužnica je tereti da je bebu ubila dan nakon njenog rođenja. Benjamin, brat optužene, izjavio je da je Lauresa bebu kamenovala u napuštenom vojnom objektu u Đakovici.

TREBALO JE ZATVORITI GRANICU: Hitno upozorenje Dodika Sarajevu!

– Izašla je s bebom iz bolnice dan nakon porođaja i otišla do kasarne, gde je bebicu davila, a zatim je zatrpala kamenjem. Kažu da je dete bilo živo još neko vreme posle davljenja – izjavio je brat optužene Benjamin i dodao da niko u porodici nije znao da je Lauresa trudna.

Lauresa je, prema Benjaminovim rečima, neko vreme nije živela sa svojom porodicom.

– Kada je došla, primetili smo da se ugojila, ali nismo znali da je trudna. Narednog dana je otišla negde, a već sutradan nam je javljeno da se porodila – rekao je Benjamin.

Lauresa je posle ubistva ćerke sasvim normalno došla kući i ukućanima kazala da je beba, navodno, preminula u bolnici.

RASKOMADAN U EKSPLOZIJI KOD „FRANŠA“: Forenzičari izneli DELOVE TELA iz uništenog automobila

Članovi porodice su tada pozvali upravu bolnice da bi ih obavestili da nemaju novca da organizuju sahranu.

– Tada nam je rečeno da je Lauresa uzela živu i zdravu bebu i napustila bolnicu! Ubrzo su lekari posumnjali da se nešto dogodilo i došla je policija – prepričao je Benjamin porodičnu dramu.

DARKO KOSTIĆ SASLUŠAN PO PRIJAVI ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE DEČAKA: Evo šta je modni kreator rekao u policiji

Sudija u ovom procesu Šaćir Zika naložio je psihijatrijsko veštačenje optužene i zatražio kompletne nalaze veštaka, koji su pregledali telo ubijene bebe. Nastavak suđenja zakazan je za 18. jul, kada bi trebalo da se čuje i reč medicinskih veštaka.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Alo)