NEVEROVATNA IZJAVA DEČAKA IZ ZAJEČARA KOJI SU PRIMORAVALI DRUGARICE NA INTIMNE ODNOSE: “Što dižete frku, sve je to normalno za naše godine”

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

Trojici dečaka iz Zaječara, starim 14, 15 i 16 godina, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su ucenom svoje dve drugarice, stare 13 i 15 godina, primorali na intimne odnose.

– Sudija Višeg suda u Zaječaru je na predlog Višeg javnog tužioca, odredio pritvor do 30 dana osumnjičenim dečacima. Njima su uzeti računari i mobilni telefoni i poslati za stručnjacima za Beograd da bi se otkrila prepiska sa devojčicama.

-Sva trojica su u svojim izjavama potvrdili da su bili intimni sa ove dve devojčice, ali su se prosto iznenadili zbog čega je to krivično delo! Kazali su “što sad dižete frku, sve je to normalno za naše godine“, dodajući kako je apsolutno sve bilo na dobrovoljnoj bazi i na “obostrano uživanje i zadovoljstvo’” – saznajemo od nadležnih.

SAVET ADVOKATA TOME FILE: “Ako neko uđe, pucaj i ne pitaj zašto je ušao!Lakše ću te izvaditi iz zatvora nego sa groblja!”

Kako nezvanično saznajemo, organizator svega je najstariji dečak. Njemu su dve devojčice, jedna stara 15, a druga 13 godina putem društvenih mreža poslale svoje obnažene fotografije. On ih je pokazao drugoj dvojici dečaka i dogovorili su se da ucenjuju maloletnice. Od njih su tražili seksualne usluge, a ukoliko one to ne učine, pretili su da će fotografije objaviti na Fejsbuku. Nažalost, devojčice su pristale.

– Sve se dešavalo poslednjih mesec dana. Devojčica stara 15 godina imala je seksualni odnos sa dečakom starim 16 godina. Isti dečak je ucenom uspeo da prisili i devojčicu od 13 godina na oralni seks. Druga dvojica dečaka imali su oralni seks sa devojčicom starom 15 godina.

KOMŠIJE IZ BRESTAČA PROGOVORILE O JEZIVIM DETALJIMA: Prababa Darka Lazića bila je VIDOVITA i BACALA VRADŽBINE, radila je abortuse i sve bacala u bunar, a pevač je tu sagradio UKLETU KUĆU?

-Klupko je počelo da se odmotava kada su roditelji jedne devojčice prelistali njen mobilni i pronašli SMS poruke koje su ih zgrozile. Odmah su svoju ćerku pitali o čemu je reč i devojčica je kroz suze sve ispričala. Roditelji su otišli u policiju i istina je izašla na videlo – saznajemo od nadležnih.

Istraga je i dalje u toku.

(Dnevne.rs/Izvor: Z. A./Telegraf.rs)