NEVEROVATAN OBRT: Zbog svirepog ubistva kod Sokobanje uhapšen KOMŠIJA!? (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Zbog sumnje da je ubio Vinku Stojanović(69) , iz sokobanjskog sela Tadenkovac, policija je danas uhapsila njenog komšiju S. B. (59) i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, pišu Novosti

Kako smo ranije pisali, telo nesrećne žene našao je komšija.

On je čuo muku krava iz štale u Vinkinom domaćinstvu i pomislio je da nešto nije u redu čim ih nije nahranila.

Otišao je do njene kuće, i zatekao beživotno telo na krevetu. Vinka je bila oskudno obučena, a glava joj je bila krvava

Uplašeni komšija odmah je pozvao njenog sina Bobana, koji je predsednik Mesne zajednice pa je poslovno bio u Sokobanji i ispričao mu šta je video.

DOKTORE, ŠTA BI SA MASKOM I DISTANCOM? Epidemiolog dr Predrag Kon se malo opustio u kafiću, evo zašto ga sad svi prozivaju (FOTO)

Ubrzo je došla i policija, a prvi rezultati istrage ukazuju da su joj smrtonosni udarci naneti tupim predmetom u glavu

Porodica ubijene žene ranije je ispričala da je odmah posumnjala na uhapšenog komšiju, jer je poslednjeg dana viđena u bašti kada i S. B. za kog su ispričali da ga poznaju iz sela, ali ne kao nasilnika.

Želeći da razgovaraju sa njim, policajci su potražili S. B, a kako duže vreme nisu mogli da mu uđu u trag, izbio je u prvi plan kao potencijalni osumnjičeni.

– Moja sestra je bila sažaljiva. Pomagala je svakome, pa i tom S. B. koji ju je možda i ubio. Davala mu je da jede! I zbog toga ako joj je on naudi, ako je ubio moju sestru Vinku, zaslužuje najgoru kaznu – kazao je plačnim glasom Vinko Stojanović (63), brat ubijene žene

   

(Dnevne.rs, Novosti, Blic J.A.)