NEVEROVATAN OBRT U STRAVIČNOM SLUČAJU UBISTVA: Muškarac koji je Slobodana pregazio kolima je ustvari HTEO DA MU POMOGNE (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Policijska istraga tragedije koja se dogodila u nedelju 13. januara u Kikindi, kada je teško povređen, a ubrzo posle toga i preminuo Slobodan S. (53), pokazala je da je A. M. (33) zapravo želeo da pomogne Slobodanu, a ne da ga ubije.

Ovaj muškarac iz Novog Sada prvobitno se jedini sumnjičio za nesreću ispred poznatog ugostiteljskog objekta.

Policijska uprava u Kikindi u utorak je saopštila da je ispred lokala u Dositejevoj ulici, u centru Kikinde, rano ujutro najpre izbila svađa, a potom i tuča između S. M. (29) i sada pokojnog Slobodana S. U toj tuči obojica su pali na zemlju.

– Tada im je prišao E. N. (31), koji je najpre nogom stao na Slobodana S. i uhvatio ga rukama, ne dozvoljavajući mu da ustane – saopštila je Policijska uprava. – U tom trenutku A. M. se nalazio u “nisanu” parkiranom pored ugostiteljskog objekta.

On je startovao vozilo i njime došao do dvojice muškaraca koji su ležali na zemlji kako bi pomogao kolegi Slobodanu S. U tom trenutku iz restorana je istrčao S. P. (43), prišao vozilu i rukama počeo da povlači A. M. kako bi ga izvukao iz vozila. Kako navode iz PU, on je ušao u kabinu i fizički se sukobio sa njim.

– A. M. je pritisnuo papučicu gasa i ponovo pokrenuo vozilo koje je tada zahvatilo Slobodana S., koji je ležao na zemlji, i guralo ga do drveta u koje je vozilo na kraju udarilo – saopšteno je iz Policijske uprave. Kako smo već pisali, Slobodan S. je tom prilikom teško povređen i sat vremena kasnije preminuo je u kikindskoj bolnici.

VERA: NA KRSTOVDAN SE OBAVEZNO PREKRSTITE, OPUSTITE I POSTITE, EVO ZAŠTO

Lekari su tada saopštili da je primljen u veoma teškom stanju. On je u utorak sahranjen na groblju u Kikindi, prenose Novosti.

Određeno policijsko zadržavanje

Po odobrenju Višeg tužilaštva u Zrenjaninu, zadržavanje do 48 sati određeno je S. P. (43), E. N. (31), S. M. (29), zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči.

Zadržavanje je određeno i A. M. (33), koji se tereti za krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti i nasilničko ponašanje.

Policija je saopštila da će svi, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu u Zrenjaninu.

(Dnevne.rs / Izvor:  Novosti , Blic)