NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU UPUCAVANJA U BEOGRADU: Pobesneo jer je dečak hteo da mu OBLJUBI SINA!? Mališanu utvrđene povrede na anusu!

pucnjava

Foto: Printscreen/Kurir, Fejsbuk

Šestogodišnjem dečaku, koga je pet godina stariji dečak maltretirao na igralištu, lekari posle detaljnih pregleda utvrdili povrede na anusu.

Zoran Grujić (49), fudbalski menadžer koji je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je pucao u bračni par na Novom Beogradu, to je učinio kada je saznao da je njihov jedanaestogodišnji sin navodno pokušao da siluje njegovog pet godina mlađeg sina, saznaje Kurir.

Kako smo saznali, šestogodišnjem dečaku lekari su posle detaljnih pregleda utvrdili povrede na anusu, a kada je otac zlostavljenog dečaka došao da razgovara sa bračnim parom Janković, oni su mu se navodno podsmevali i nudili 1000 dinara “da sve zaboravi”.

KRISTINA POSLALA POLICIJI MEJL, ZA PORODICU – ZASTAŠUJUĆ: Obrt u slučaju nestale devojčice

Incident koji se završio pucnjavom, podsetimo, dogodio se u nedelju uveče. Deca su se igrala u parku kada je, kako tvrde komšije, stariji dečak počeo da maltretira mlađeg pokušavajući da ga natera da skine gaće pred svima. Dečakov otac, u tom trenutku, nije bio u parku jer je ušao u stan da sa suprugom okupa bebu.

– Dete nije htelo da skine veš, odbijao je da to učini. Tada ga je stariji dečak udario i odvukao u žbunje. Najverovatnije, tamo je i pokušao da ga siluje, ali je dete počelo da vrišti. Žene koje su u parkiću čuvale decu čule su plač i kada su došle do žbunja zatekle su dečaka koji plače – priča jedan komšija za Kurir.

FUDBALSKI MENADŽER IZVADIO PIŠTOLJ I NANIŠANIO DETE: Detalji krvavog incidenta na Novom Beogradu!

Kako navodi, Zoran Grujić je ubrzo izašao napolje i zatekao uplakanog sina sa komšinicama.

– Pitao je dečaka da mu pokaže gde žive roditelji deteta koje ga je maltretirao i odmah je otišao do njih. Nakon nekog vremena, navodno su se složili da odu u policiju, a onda je on izvadio pištolj i pucao im u noge – ppriča jedan od komšija za Kurir.

Uhapšeni menadžer potom je otišao iz stana, a lekari su Katarini i Staniši Jankoviću ukazali lekarsku pomoć.

OVAKO JE POMAHNITALI NASTAVNIK UPUCAO BRAČNI PAR „Uperio je pištolj u dete i zaurlao: ‘Sada ćete SVI DA PLATITE!’“

Ranjeni prepoznali napadača

Supruga Zorana Grujića nije bila raspoložena za razgovor, ali je potvrdila da joj je sin povređen. Komšije kažu da su u šoku i da je fudbalski menadžer sigurno doživeo “prekid filma” kada je shvatio da mu je sin možda silovan.

– I dalje ne možemo da verujemo da je ispred zgrade dete pokušalo da siluje dete. Zoran nikada nije bio incidentan – rekao nam je jedan komšija.

POKOSIO LJUDE MERCEDESOM NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU: Jedan povređeni ima teške prelome nogu, a drugi slomljenu ruku, nogu i rebra! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ranjeni supružnici juče su u policiji prepoznali Zorana Grujića kao čoveka koji je pucao na njih u stanu na Novom Beogradu.

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs/J. Rafailović)