NEVEROVATAN OBRT Nije bilo oproštajnog pisma, niti se Vasilije (12) ubio zbog igrica: Ispred zgrade u Nehruovoj tuga, saznali smo jezivu istinu (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

– Ostavite nas na miru. Ništa nije istina, ovo je velika porodična tragedija – rekao je “Telegrafu” Vasilijev stric

Juče oko ponoći dogodila se tragedija u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, kada je dečak (12) Vasilije R. izvršio samoubistvo skokom sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živeo sa roditeljima. Prema nepotvrđenim informacijama, on je ostavio oproštajno pismo na stolu svoje sobe, a razlog zbog kog se odlučio na suicid, navodno je taj što mu majka nije dozvolila da igra video-igrice. Ipak, njegovi rođaci negiraju ovo.

Stric pokojnog Vasilija izašao je vidno ljut i potresen, a reporteru “Telegrafa” rekao je da navodi da je on ostavio oproštajno pismo, nisu istiniti, kao ni to da je na sebe digao ruku zbog video-igrica.

– Ostavite nas na miru. Ništa nije istina, ovo je velika porodična tragedija. Vasilije nije ostavio nikakvo optoštajno pismo, niti se ubio zbog video-igrica, došao je kući iz škole i samo skočio kroz prozor – rekao je “Telegrafu” Vasilijev stric.

– Njegov otac je teško bolestan, imao je tri teške operacije – dodao je na kraju.

KOMŠILUK U ŠOKU, TVRDI DA JE OTAC IMAO PROBLEME SA ALKOHOLOM

Sa lica mesta saznajemo da je ceo komšiluk u šoku i svi se pitaju “kako se to njemu dogodilo”.

OGLASILA SE VOJSKA SRBIJE: Evo i naglas ćemo poručiti svima (FOTO)

– Jao, pa nije valjda, pa što njemu to da se dogodi? Bio je najkulturnije dete u zgradi, bavio se sportom, njegovi roditelji su se doselili pre 10 godina u zgradu i dali 5.000 evra da se obnove pločice u zgradi. Kulturni, obrazovani ljudi, samo reči hvale imam za porodicu – rekla je šokirana komšinica, kojoj su odmah krenule suze na oči.

– On nikad nije prošao pored nekoga, a da se nije javio. Roditelji su se u nekom trenutku razveli, ali su se pomirili. Šta mu je to trebalo sad? – dodaje uplakana.Kaže da je noćas čula buku i viku, čuo se lift, policija, ali nije ni pretpostavila da se tako nešto desilo.Našem reporteru ispričala je i da je otac jedno vreme imao problema sa alkoholom.

Da podsetimo, dečaka su pronašle komšije ispred zgrade, a dečak je u tim trenucima još davao znake života. Ekipa Hitne pomoći odmah je izašla na teren, ali i pored napora lekara, dečak nije uspeo da preživi.

(Dnevne.rs /Izvor: J. Stakić, Telegraf)