NEVEROVATAN OBRT! Nakon smrti pripadnice Vojske Srbije njena majka tvrdi : Moja Bojana se nije ubila!

devojka

Foto: Fejsbuk

Nakon smrti trudnice Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije, njena majka Snežana u potresnoj ispovesti priča kako sumnja u zvaničnu verziju i ne veruje da se radi o samoubistvu. 

Snežana kaže da je njena ćerka bila vesela, raspoložena i presrećna zbog trudnoće.

– Nije imala nijedan razlog da digne ruku na sebe – ističe Snežana.

Nakon uviđaja inspektori su joj rekli da imaju neke sumnje u vezi sa Bojaninom smrću.

– Bojana je nađena mrtva u krevetu, u donjem vešu u kom je inače spavala. Imala je dve rane na telu. Inspektor koji je radio uviđaj mi je rekao da po položaju tela i ranama, ona nije mogla sama da puca u sebe – priča Snežana.

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu

Ona dodaje da je Bojana imala jednu ranu od metka ispod leve dojke, a drugu na glavi.

Foto: Facebook/Bojana Milanovic

– Kako je to moguće, da dva puta nanese sebi smrtonosne povrede? Pitam se i što niko od Jovišine familije, koja živi u drugom delu kuće, nije ušao u Bojaninu sobu da je obiđe kad su čuli pucanj. Morali su da čuju pucanj jer je lovačka puška bila u pitanju. Ako su i pomislili da je nešto palo u njenoj sobi, zašto niko nije otišao da proveri? Našao ju je Joviša tek narednog jutra, kad se vratio sa posla – priča očajna majka.

Snežana navodi da je Bojana naručila i poklon za svadbu.

– Bila je zaljubljena i u subotu se je trebao da se uda. Od svog oca koji živi u Nemačkoj, naručila je poklon za svadbu. Zar bi to uradila da je htela da se ubije – pita se Snežana.

vojska

Foto: Printscreen/fejsbuk

Podsetimo, Bojana je prema nalazima obdukcije, pucala u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika. On takođe radi kao pripadnik Vojske Srbije, a bio je na dežurstvu, radio noćnu smenu i kada se vratio, pronašao je mrtvu.

DETALJI TRAGEDIJE KOD BOGATIĆA: Pripadnica Vojske Srbije Bojana (24) je otišla da proda mleko, kada se vratila, pucala je sebi u glavu!

Prizor je, navode očevici istrage, bio stravičan. Pucnjem je skoro sasvim razmrskano Bojanino prelepo lice, a telo je ležalo u lokvi krvi.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor: Informer)

2 Comments on "NEVEROVATAN OBRT! Nakon smrti pripadnice Vojske Srbije njena majka tvrdi : Moja Bojana se nije ubila!"

  1. Jako SUMNJIVO,—ISPITATI UKUĆANE koji su bili u kući !!!

  2. Možda,je bila sve nezgoda i se neki boje,da je bolje,da se čuti

Comments are closed.