“NEŠTO MI JE PUKLO U GLAVI, PA SAM JE ZAKLAO”: Dejan je monstruozno ubio Dušicu usred bela dana u Novom Sadu, pa pokušao da pobegne u Crnu Goru (INFO)

ubistvo

FOTO: PRIVATNA ARHIVA / DRUSTVENE MREZE

Više tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Dejana Dabovića (29) iz Herceg Novog za ubistvo devojke Dušanke Jocović (25), krajem prošle godine, u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu.

Da podsetimo, u policiji je posle hapšenja rekao “da nije mogao da podnese da više nisu zajedno.

“Pre nekoliko meseci smo raskinuli dugogodišnju vezu. Voleo sam je. Iako smo živeli odvojeno, ja u Herceg Novom, ona u Novom Sadu, gde je radila.

Iz Crne Gore došao sam u ponedeljak u Novi Sad. Iznajmio sam sobu u hostelu, blizu njene zgrade.

HOROR KOD PRNJAVORA: Starica izgorela paleći travu (INFO)

Pratio sam je dva dana. Nisam je video sa drugim muškarcem, što mi je bilo drago”.

Tog dana 28. decembra, sačekao ju je ispred zgrade.

“Video sam je da ide sa posla, sa kesama punim voća i povrća. Istrčao sam ispred nje, a ona je počela da viče da je ‘ostavim na miru’.

Ne znam, puklo mi je nešto u glavi, izvukao sam nož iz jakne i ostalo sve znate”, ispričao je Dabović tada novosadskoj policiji, hladnokrvno, bez trunke kajanja.

NAJNOVIJE UPOZORENJE LEKARA! Jedna stvar će biti VELIKI PROBLEM, ukoliko dođe do MASOVNE VAKCINACIJE

Posle svirepog ubistva pobegao je sa mesta zločina, vratio se u sobu u hostelu i spakovao stvari.

Prema nezvaničnim saznanjima, pozvao je taksi i dok je išao prema vozilu, policija ga je uhapsila. Osim za ubistvo, protiv njega je podneta i krivična prijava za razbojništvo koje se dogodilo 25. decembra, dan pre ubistva, u jednoj menjačnici u Bulevaru cara Lazara, gde je, kako se sumnja, preteći nožem oteo pazar.

 

Dnevne.rs, Blic

Be the first to comment on "“NEŠTO MI JE PUKLO U GLAVI, PA SAM JE ZAKLAO”: Dejan je monstruozno ubio Dušicu usred bela dana u Novom Sadu, pa pokušao da pobegne u Crnu Goru (INFO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*