NEŠTO JE PUKLO, OKRENULA SAM SE, A DETE JE VEĆ BILO NA ZEMLJI: Jezivi detalji nesreće na Divčibarima (FOTO)

Divčibare

Foto: Printscreen/rts

Nesreća koja se dogodila jutros oko 10 sati na Divčibarima pogodila je celu Srbiju. Naime, desetogodišnji dečak poginuo je kada je na njega naletela “tojota”. U udesu su povređene i dve devojčice, njima se lekarska pomoć ukazuje u Valjevu. Kako nezvanično saznajemo, postoji snimak nesreće na kom se da vozač nije kočio. 

– Nesreća se dogodila u centru, u blizini hotela. Ostala deca su odmah uvedena u hotel, a učiteljice i animatori pomogli su im da se zabave kako ne bi razmišljali o užasu koji se dogodio. Štaviše, bili su baš lepo raspoloženi, nisu bili uplakani – rekli su iz hotela “Pepa” za Telegraf.rs.

DOBACIO DEMONSTRANTIMA DA JE BOLJE DA BLOKIRAJU PUMPE: Pretukli su Božidara i oteli mu 300 evra (VIDEO)

Do stravičnog udesa je došlo u neposrednoj blizini hotela “Pepa”, u kojem su deca bila smeštena. Trebalo je da se učenici subotičke osnovne škole danas vrate kućama sa rekreativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

Deca napuštaju Divčibare u ovom autobusu Foto: Telegraf

Kolona učenika trećeg razreda osnovne škole prelazila je ulicu. Kada je već više od pola kolone prešlo na drugu stranu Valjevske ulice, na njih je naletela “tojota” beogradske registracije, koju je vozio V. V. (43).

– Oni upravo sad izlaze iz hotela i vraćaju se kući. Odlazak je po planu programu bio predviđen za malo kasnije, ali su nadležni ubrzali stvar zbog cele situacije – dodaju iz hotela u kom su deca boravila.

Devojka koja radi u blizini hotela bila je očevidac nesreće.

– Čulo se kao da je nešto puklo. Pomislila sam da je ventilator u frižideru. Okrenula sam se, a dete je već bilo na podu. Sivi automobil je prošao. Još jedna devojčica je pala tu pored njega, a onda je nastao haos. Svi su počeli da viču, deca su plakala, pa su ih učiteljice vratile u hotel – ispričala je devojka.

Mesto na kom je poginuo desetogodišnji dečak Foto: Telegraf

V.V. je uhapšen na licu mesta zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

U STAN EVE RAS ULETEO MANIJAK: Nećete verovati šta je tražio!

Da podsetimo, kako Telegraf nezvanično saznaje, na prodavnici pored hotela nalazi se kamera, a snimak nesreće je predat policiji. Prema našim nezvaničnim saznanjima, na snimku se vidi da vozač “tojote” nije kočio.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)