NESTAO ZORAN MARJANOVIĆ? Komšije ga danima nisu videle, a na GROBU ubijene pevačice osvanula je ČUDNA PORUKA!

sud

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Zoran Marjanović (40), optužen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), nestao je nakon što je polovinom jula pušten iz zatvora!

Poznanici, komšiluk i svi kažu da Zorana nisu videli od kako je 12. jula pušten iz Centralnog zatvora i da imaju utisak da je u zemlju propao.

– Nisam videla Zorana otkako je pušten na slobodu. Viđamo njegovog oca Vladimira, čak i Zoranovu malu ćerkicu Janu, ali njega nema nigde. Kao da je u zemlju propao! Počinje da se šuška da možda čak i nije tu, u kući, ali ko zna! Čudi nas da nije negde sa ćerkicom otišao do parka ili keja, gde ju je redovno vodio. Ali sada vidimo Janu samo u pratnji Vladimira. Ne viđamo Zorana ni u dvorištu – kaže jedna od komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

ŠEŠELJ: Mi Srbi treba da se razgraničimo u Albaniji s Grcima, negde u pojasu Drača!

U prodavnici, u kojoj Marjanovići redovno kupuju, ispričali su za “Alo” gotovo identičnu priču.

– Svi članovi porodice Marjanović najnormalnije i redovno dolaze ovde da kupuju, ali ne i Zoran. Njega niko nije video. Otac Vladimir i ostali redovno dolaze u radnju, kupuju hranu, sredstva za higijenu i ostalo, ali Zoran ne – kaže jedna od radnica prodavnice.

Kuća porodice Marjanović u Borči juče je delovao pusto. Ispred nje su bila parkirana dva porodična automobila, a u dvorištu nije viđen niko od ukućana. Čak ni njihov pas.

Jelena Marjanović je imala samo 33 godine kada je ubijena. Misteriozno je nestala 2. aprila, kada je otišla da džogira na nasip u Crvenki kod Borče, odakle se nikada nije vratila. Sutradan je pronađeno njeno telo u kanalu, sa brojnim ranama po glavi i telu. Njen suprug Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine, a u Centralnom zatvoru je bio do 12. jula, kada mu je Apelacionu sud ukinuo pritvor. Usledila je nova optužnica, a njegovi advokati uložili su prigovor na nju. Viši sud u Beogradu potvrdio je nedavno optužnicu protiv Marjanovića, koja ga tereti da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu Jelenu Marjanović. Reč je o dopunjenoj optužnici Višeg tužilaštva iz juna. Njegovi advokati su se žalili na rešenje o potvrđivanju optužnice, o čemu treba da odluči Apelacioni sud u Beogradu.

Jedino je primetno da je posle više meseci na grobu ubijene Zoranove supruge Jelene ostavljeno novo cveće, ali i misteriozna i emotivna poruka. Na Jelenin grob postavljena su dva nova buketa s veštačkim cvećem u staklu. Jedna je u obliku suze sa belim i roze veštačkim ružicama, a druga u obliku spojena dva srca, u kojem se nalaze crvene ružice, ali i bela gipsana figura malog anđela.

SRPSKI NAROD IMA DVE MOGUĆNOSTI: Da brane Kosovo ili da od njega odustanu. Nema treće!

Na njoj je zalepljen papirić, na kojem je ćirilicom štampana emotivna poruka:

– Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih vole – glasi poruka na cveću.

Nije poznato ko je ostavio cveće, a prema rečima izvora “Alo!” sumnja se da je to uradio upravo Zoran.

– Dva spojena srca su nešto što asocira na ljubav. U jednom od njih se nalazi anđeo. Sumnja se da je to ostavio upravo Zoran – kaže izvor blizak porodici.

PATRIJAR IRINEJ: Ne smemo da predamo svetu zemlju — neka je okupiraju

Posle nepunih deset meseci, koliko je Zoran bio u zatvoru, pušten je na slobodu 12. jula. Vozilom njegovog advokata dovezen je u svoj dom u Borči, gde mu se obradovala najviše mala Jana, koja je istrčala sa jednom sandalicom na nozi kako bi ga zagrlila. Dan kasnije viđen je na kapiji zajedno sa svojim ocem, kako prati gošću, a od tog trenutka je potpuno nestao. Dok jedni tvrde da je rešio da promeni način života i da ne izlazi iz kuće, počele su da kruže priče da je netragom nestao, s obzirom na to da ima potpunu slobodu kretanja, iako se protiv njega vodi postupak zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Alo)

1 Comment on "NESTAO ZORAN MARJANOVIĆ? Komšije ga danima nisu videle, a na GROBU ubijene pevačice osvanula je ČUDNA PORUKA!"

  1. Dokle cete nas podsecati kako je ubijena. Pa to i vrapci na grani znaju.

Comments are closed.