Nestao poznati TV kuvar iz Beograda Dejan Mrakus: U Zagrebu mu se gubi svaki trag od 7. februara, OČAJNA SESTRA moli za pomoć

kuvar

Foto: Facebook

Beograđanin nastanjen u Zagrebu, Dejan Markus (33), proslavljeni kulinarski stručnjak poznat iz emisije “Kuvati srcem”, nestao je i od 7. februara mu se gubi svaki trag, piše portal Jutarnjeg lista.

U Hrvatskoj, tačnije u Zagrebu, svoje kulinarske veštine u jednom je trenutku zamenio vinom, zbog čega su ga mnogi poznavaoci prilika prozvali “čovekom vinom” nakon što je otvorio vinoteku.

Poslednji put s Markusom su prijatelji kontaktirali u petak, a Dejanova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, okrenula je na stotine telefona u pokušaju da bratu uđe u trag. Nestanak je Markusa je prijavljen policiji koja je započela potragu.

Markusova sestra Jelena pozvala je sve koji bilo šta znaju o njenom bratu da jave policiji. U potrazi za Dejanom aktivirale na stotine njegovih prijatelja i poznanika.

U stanu u kojem je boravio na Trešnjevci ostale su mu sve stvari, frižider je bio pun. Jedino nije bilo ličnih dokumenata i mobilnog telefona sa hrvatskim brojem.

NOVI DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U ZEMUNU: Mladić bežao od policije, PROŠAO KROZ CRVENO i zakucao se u autobus?!

Dejan je, prema rečima njegove sestre, u Zagreb otišao nakon što je u Srbiji nanizao uspehe. Snimio je preko 1900 epizoda kulinarske serije “Kuvati srcem”.

U poslednje vreme, kaže Dejanova sestra, posao mu nije išao sjajno.

     

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Tanjug)