NESREĆA KOD NIŠKE BANJE: Mladića (30) udario voz! Očevici otkrili JEZIV DETALJ (INFO)

voz

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Nišlija star 30 godina poginuo je danas oko 12 časova na pruzi Niš–Dimitrovgrad kod Niške Banje kada je na njega naleteo voz.

Nesreća se desila oko 500 metara iznad banjske raskrsnice u pravcu Proseka, na mestu divljeg pešačkog prelaza preko pruge.

Prema svedočenju putnika, mašinovođa je video čoveka na pruzi pa je trubio nadajući se da će se pomeriti, ali je on ostao na šinama. Voz ga je udario i usmrtio na licu mesta.- Čuli smo kako mašinovođa trubi više puta. Kada se voz zaustavio, videli smo telo mlađeg muškarca pored šina – kaže jedan od putnika.

Meštani Niške Banje kažu da se na tom mestu nalazi divlji pešački prelaz preko pruge koji koristi lokalno stanovništvo na ličnu odgovornost.

– Ima utabana staza od kolovoza do pruge. Svi tu prelazimo, ali prvo dobro pogledamo. Pruga je ravna na tom delu. Nekada vozovi idu brzo, a nekada polako. Ako se dobro pogleda, teško se može desiti da vas udari voz – kaže jedan od meštana Niške Banje.

KRENULO PO ZLU: Nakon udaje za markantnog Grka, Suzana Mančić se susrela sa VELIKIM PROBLEMIMA

Policija je obavila uviđaj i radi na utvrđivanju okolnosti nesreće. Po okončanju istrage, znaće se da li je u pitanju nesreća ili samoubistvo.

(Dnevne.rs /Izvor: BRANKO JANAČKOVIĆ, Blic)