“NEMOJTE DA ME BIJETE” Prve reči Berberina nakon hapšenja! UHVAĆEN NA 200 M OD KUĆE!

policija

Foto: Kurir

Detalji hapšenja Malčanskog Berberina, kao i šta je prvo izgovorio kada je uhvaćen!

Malčanski berberin je primećen danas na oko 200 metara od svoje kuće u Malči, gde živi sa roditeljima.

Primetio ga je komšija, koji ima oko 70 godina, jer je video da je neko protrčao kroz dvorište, kao i da su se otvorila vrata podruma.

Kako izvor Kurira dalje navodi, on je izašao sa ženom da proveri ko im je u dvorištu, a time su uplašili Jovanovića, koji je preskočio ogradu, iako je kapija bila otključana.

Krenuo je u pravcu svoje kuće, ali je prošao iza nje, kroz bagrenjak, i uputio se ka groblju. Tu je zadobio ogrebotine na licu, koje je imao tokom hapšenja.

Kada je stigao na groblje, kako nezvanično saznaje Kurir, sakrio se iza jednog spomenika, i pokrio vencom. Kada je policija stigla na groblje, čuo je i počeo da beži!

Sustigli su ga, oborili na zemlju, a prvo što je rekao bilo je “nemojte da me bijete!”, kaže izvor Kurira.

On je potom otkrio da 9 dana nije jeo, pa policija pretpostavlja da je poslednji put jeo sa otetom Monikom, kada su na groblju pronašli bombone.

“Pao”baš na mestu gde je i ranije voleo da dolazi: “Malčanski berberin mi je jednom na groblju tražio da mi seče kosu” (FOTO)

Groblje na kom je nađen je  blizu kuće gde su mi roditelji, zapravo na nekih 200 metara, a policija ispituje da li se Jovanović tokom potrage krio u grobnicama.

Malčani srećni

Meštani Malče srećni su, izašli su na ulice zadovoljni što konačno mogu da odahnu. Većina njih se tokom dana potrage zatvarala u domove.

Jovanović će biti saslušan sutra ili preksutra, u niškom tužilaštvu.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)