“NEMOJ BRATE, MOLIM TE”: Napadač mu je usred dana u Zemunu ZARIO NOŽ U LEĐA, a vapaj žrtve otkriva šta je bio razlog za sukob (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

“Nemoj brate to da radiš, molim te.” Prema rečima očevidaca, ovako je govorio muškarac koji je juče oko podneva zadobio nekoliko uboda nožem u telo u Glavnoj ulici u Zemunu, zbog čega se veruje da se napadač i povređeni poznaju od ranije, a uzrok sukoba najverovatnije je lokal.

Juče oko 12. 40 sati u Zemunu nedaleko od pozorišta “Madlenijanum”, muškarac je zadobio teške povrede nakon što ga je nepoznata osoba više puta ubola nožem u leđa.

Očevici tvrde, da je sudeći prema konverzaciji koju su vodili napadač i povređeni samog kobnog trenutka, vrlo verovatno da je reč o poznanicima, jer su neki od prisutnih ljudi čuli povređenog muškarca kako govori :”Nemoj brate to da radiš, molim te.”

S obzirom na to da se na mestu na kom se dogodio napad nalazi opštinski poslovni prostor, postoje indicije da je uzrok sukoba najverovatnije lokal.

NOKAUT PA ONDA ŠAMAR: Pogledajte snimak urnebesne tuče u Novom Sadu (VIDEO)

Začula sam jak vrisak, a onda videla povređenog muškarca u crvenom duksu koji je stavljao nešto u kola. Na drugoj strani, još jedan muškarac je trčao Rajačićevom ulicom – ispričala je jedna od komšinica.

Kako saznajemo, napad se dogodio na raskrsnici Svetogorske i Rajačićeve ulice, gde su bili vidljivi tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara. Povređeni muškarac je tu zadobio nekoliko ubodnih rana, na leđima, ramenu, ali i licu.

On se zatim dao u beg ka Glavnoj ulici gde je, ispred trafike, naleteo na policijsku patrolu i pao na zemlju, a zatim prevezen na Urgentni centar.Policajci i inspektori koji vrše uviđaj, u jednom trenutku su ušlu u garažu obližnje kuće i u njega ubacili jedan automobil koji, kako se pretpostavlja, pripada napadnutom muškarcu.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)