NEMCI POKRALI POKOJNOG ŠABANA? Pevač uz sebe imao 15. 000 EVRA! uz sebe imao 15. 000 EVRA! Kum otkrio detalje sa lica mesta!

tuga

Foto:YoutubePrintscreen/westfalen-blatt.de/Facebook

Jedini preživeli iz automobila u kojem su 17. februara tragično nastradali Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, kum Slobodan Boban Stojadinović za “Blic” je otkrio da je u trenutku nesreće pevač kod sebe imao novac zarađen na tri nastupa.

Naime, u javnosti su se pojavile spekulacije da je iz automobila u kojem su udes doživeli Šaban, Mirsad i Slobodan ukradeno 15.000 evra, a Šaulićev kum je potvrdio da se kod folkera nalazio novac i otkrio detalje sa lica mesta.

“Mogu da kažem i da nije i da jeste. Nemam razloga da vas lažem. Jedan njegov nastup košta mnogo, ne moram reći koliko, ali možete da pretpostavite. Svedok sam da za zadnja tri nastupa gde smo bili da smo zaradili preko 20.000 hiljada evra, neka je potošio nešto u zadnjih sedam dana. Kod sebe je imao oko 15.000 evra, to je sigurno. Meni je dao nešto novca, jer sam mu kupovao neke stvari, pitam ga zašto nosiš toliko novca? A on je rekao “volim da imam to kod sebe”. Nosio je u jakni. Nisam mu zamerio to, jer je uvek kod sebe imao.”

BUBNJAR O ŠABANOVOM VANBRAČNOM SINU: Šaulić je davao 500 EVRA mesečno Robertu! TO JE BILO NA POČETKU NJEGOVE KARIJERE!

“Pazite ne znam da li je tačno da je ukradeno, verujte da nemam pojma. Ne mogu da verujem, zato što je sve bilo rastureno i stvari su bile po putu. Ali novac je držao kod sebe i nije mogao da ispadne nigde pošto je bilo u jakni. Na primer ja sam imao torbicu koju sam držao kod sebe, to je bilo meni na vratu. To mi je sve bilo isečeno da bi me izveli napolje. Našao sam torbicu ali nije bilo pasoša i osiguravajuće kartice. Imao sam nešto sitno novca, on jeste imao puno novca, ali ne znam šta je sa tim”, ispričao je kum Šabana Šaulića, Bobi Stojadinović.

(Dnevne.rs/Kurir.rs., Blic.rs)