Navodno je ovo snimak iz “autobusa smrti” pre tragedije: Telefon u ruci tokom vožnje ne daje odgovor ko je zaista kriv za stravičnu nesreću (VIDEO)

autobus

Foto: printscreen/youtube/Republika

Isplivao je video-snimak iz autobusa Niš ekspresa koji se sudario s vozom na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova 21. decembra minule godine.

Na snimcima koju su podignuti na Jutjub kanalu portala Republika se jasno vidi kako su ljudi iz “autobusa smrti” proveli navodno poslednje trenutke pred udes, kao i to kako se ponašao vozač Milan Z. tokom vožnje i neposredno pre nesreće.

Na stanicama kroz koje je autobus prolazio ulazili su putnici koji nisu ni slutili šta može da se dogodi.

Uočljivo je i da na stanicama ulaze đaci – za neke od njih ovo je, nažalost, bila poslednja vožnja…

Poslednji trenuci snimka svedoče da je samo sekund pre udesa Milan Z. prošao pored znaka Stop, ne gledajući ni levo ni desno, zatim nije ni obratio pažnju na Andrejin krst – i kao u magnovenju, došlo je do velike tragedije…

U užasnoj nesreći na licu mesta živote je izgubilo troje ljudi, kasnije istog dana još dvoje je podleglo povredama, dok se tužan bilans uvećao sa još dve žrtve koje su preminule u bolnici u narednim danima.

POMPEO PORUČIO DAČIĆU: Haradinaj daje sever Kosova milom ili silom!

Problem, takođe je i što se i dalje čeka na konkretne poteze države Srbije sa alarmantnim problemom signalizacije pružnih prelaza. Ili ćemo dočekati još jednu sličnu nesreću.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Republika)