Nataša Bekvalac HITNO prebačena u bolnicu!

pevacica

Nataša Bekvalac danas, Foto: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac bila je primorena da nakratko obustavi pripreme za koncert jer joj je pozlilo i hitno je primljena u bolnicu.

– Svi smo se prepali zbog Nataše. Nismo znali šta joj je. Konstantno je osećala mučninu, imala je nagon za povraćanje i savijala se od bolova. Odvezli smo je odmah u bolnicu. Niko nije mogao ni da predpostavi da se otrovala hranom.

Bili smo u šoku kada su nam saopštili da moraju da joj ispiraju želudac. Sva sreća pa se brzo završilo. Nakon toga je kratko zadržana u bolnici, primila je nekoliko koktela infuzija, i uz nadzor, puštena kući da miruje. Kao za baksuz, to se desilo kada je Nataša ugrabila samo jedan slobodan da da trenira i da nema probe.

REAGUJTE NA VREME: Kako da očistite pluća i grlo od NAGOMILANOG ŠLAJMA

Otišli smo zajedno do grada i uzeli brzu hranu. Nataša nije htela da uzme ali smo mi insistirali i brzo smo je ubedili da bar jednom prekrši svoj režim ishrane. Međutim evo šta se desilo! Nataša inače pazi šta jede, pogotovo sad pred koncert. U poslednje vreme trenira redovno i vodi računa o sebi, zato tako dobro i izgleda. Naravno, ponekad joj se desi kao i svima nama da se malo opusti, pa prekrši pravila i pojede nešto slatko ili kao sada nešto od brze hrane – rekao je izvor za Svet, a prenose mediji.

     

(Dnevne.rs/Srbija Daanas.com/Izvor: Svet)