NAMAMILI GA U SMEDEREVO, PA GA UBILI: Nestali muškarac iz Kuršumlije pronađen RASKOMADAN U KANALU (FOTO)

milan

FOTO: FACEBOOK

DNK analiza je potvrdila da su delovi tela pronađeni u kanalu Crvene vode, koji vodi od 7. rejona  u Radincu kod Smedereva do Velike Morave, pripadaju Milanu Filipoviću (52) iz Kuršumlije, čiji je nestanak prijavljen 22. decembra prošle godine.

Prvo je pre nekoliko dana u kanalu pronađen trup, a juče i ruke i noge.

Pod sumnjom da su izvršili gnusni zločin, lišili života i potom masakrirali telo nesrećnog čoveka, u Smederevu su uhapšeni i R. P. (43) i njegova nevenčana žena S. P. (25).

Njih dvoje su, navodno, u kontakt sa nesrećnim čovekom stupili preko Fejsbuka i on  je on svratio u Smederevo na putu za Švajcarsku, gde drži kafanu.

Uhapšena ženska osoba je, nezvanično saznajemo, priznala da je učestvovala u tome, da je zbog nje Milan došao u Smederevo, ali ne i ubistvo, za koje tvrdi da je izvršio muškarac s kojim je živela u kući u smederevskoj Ulici Nikole Tesle. On je, navodno, udario Milana lopatom, nakon čega je ona otišla od kuće i nije se pojavljivala naredna tri dana i ne zna šta je dalje bilo.

Drama ispred Urgentnog centra: Porodica odbijala da pacijent bude otpušten, legli ispred vozila, telima sprečavali prevoz

Kombi kojim je Milan Filipović pošao na put pronađen je u Požarevcu, sa ključevima u bravi, 27. decembra, dokumenta su bila bačena pored vozila i već tada se sumnjalo da se nešto loše dogodilo.

(Dnevne.rs /Izvor:  M.Đorđević, Blic)