NAJTEŽA VEST: Preminuo dečak koji je pao u školi u Mirijevu i povredio glavu

pomoć

Foto ilustracija: Beta

Dečak (10) koji je sa povredama glave, zadobijenim sinoć pri padu u dvorištu Osnovne škole “Pavle Savić” u Mirijevu, prevezen u Urgentni centar preminuo je posle višesatne borbe lekara da mu spasu život, saznaje “Blic”.

Kako nezvanično saznajemo, dečak je, dok se nakon nastave u školi igrao sa vršnjacima, iznenada pao u školskom dvorištu i izgubio je svest.

Očevici pričaju da je dečak pri padu udario glavom u betonski ivičnjak, a da je neko od odraslih ko se zatekao tu odmah pozvao Hitnu pomoć.

TRAGEDIJA U PANČEVU: Muškarac naočigled prolaznika pucao sebi u glavu i preminuo na licu mesta!

– Primili smo poziv da je dete palo i izgubilo svest. Ono je prevezeno u Urgentni centar na reanimaciju – rekli su iz Hitne pomoći.

U međuvremenu su došli i roditelji dečaka i napravila se, kako kažu, opšta pometnja, pošto je dete izgubilo svest i pokušavali su bezuspešno da ga osveste.

hitna

Foto: Telegraf

Kako saznajemo u školi, dečak je posle nastave trčao i malaksao, a inače je bolovao od srčanih smetnji i veruje se da bi to mogao biti razlog zbog čega mu je iznenada pozlilo. Telo će biti poslato na obdukciju kojom će biti utvrđen tačan uzrok smrti.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)