NAJSTROŽE KAŽNJEN: Zoran zbog saobraćajnog prekršaja mora da plati neverovatnih 10.000 evra!

sud

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Zoran V. (34) iz Daruvara u Hrvatskoj najstrože je kažnjen čovek u državi zbog prekršaja u saobraćaju.

Sudija ga je kaznio sa 20.000 kuna (oko 2.700 evra) jer je vozio bez položenog vozačkog. Takođe, Zoran je vozio automobil koji je prodao drugom i za to dobio 2.000 kuna (oko 270 evra), a 50.000 kuna (oko 6.700 evra) jer je vozio neregistrovan i neosiguran automobil.

Zoran kaže da je bolestan i u penziji jer je 68 odsto invalid.

– Kao variocu mi je oštećen vid, tako da ne mogu da prođem vozački ispit. Pluća su mi uništena, a teško se krećem zbog toga što mi je skočni zglob loše zarastao. Otišao sam do prijatelja nekih 200 metara dalje i kad sam se vratio ispred kuće bilo je skoro 21 sat. Ugasio sam motor automobila kad su stigli policajci. Pitali su me jesam li malopre vozio. Kako da im kažem da nisam kad su me videli – govori čovek koji se popeo na sam vrh osoba koje su u Hrvatskoj osuđene na najveću novčanu kaznu zbog saobraćaja.

VELIKO INTERESOVANJE: Za 40 dana građanima podeljeno 100.000 vaučera za odmor

Njegova invalidska penzija iznosi 600 kuna, što je oko 80 evra i da nema pomoći od majke, verovatno bi umro od gladi.

Ovo mu je druga kazna za tri godine. Na stolu pored nepravosnažne presude, stoji sudska na 17.000 kuna (oko 2.300 evra) kazne koju nije platio i ide u zatvor. U razgovoru je u pola glasa rekao da ga jedino boli što pred zakonom nemaju svi isti tretman.

JEZIVA IGRA SUDBINE! Dragomir učio Bojana da vozi, pa neleteo na njegov autobus u UDESU SMRTI! (FOTO)

Zoran V. kaže da se on vozio iz nužne potrebe, a sam auto je i prodao. Dodao je kako nikada nije vozio divlje, već da je svestan da je ugrozio druge u saobraćaju.

Ništa više nije imao da doda osim:

– Šta ćete, loša mi je karma.

     

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)