NAJPOTRESNIJA ČITULJA: Stegnuće vam se srce kad vidite kako se supruga Goca oprostila od Šabana (FOTO)

pevač

Foto: printscreen/instagram

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić u nedelju, u ranim jutarnjim časovima, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a u automobilu sa njim bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović.

U dnevnoj štampi osvanule su brojne čitulje u kojima se opraštaju od kralja narodne muzike. Između njih izdvajaju se čitulje ćerke Ilde, sina MIhajla, supruge Goce i ćerke Sanele.

Najupečatljivija čitulja, ujedno i najpotresnija jeste ona koju je dala porodica zajedno.

Čitulja

Čitulja, Foto: Printscreen/Večernje novosti

– Prestalo je da kuca veliko ljudsko srce, utihnuo je najlepši glas ovog podneblja… suprug, otac, deda, tast, kum, prijatelj, brat… – piše u čitulji. Čitulja Gordane Šaulić potresla je mnoge.

TRI MESECA PRED SMRT ŠABAN SASTAVIO TESTAMENT: Evo kome ostavlja 2,4 miliona evra!

– Za mene su ti na jednom dalekom putu, gde ću ti se i ja, kao i mnogo puta pre, jednog dana pridružiti, da tamo negde ipak ostarimo zajedno… od beskrajnog ponosa, do neizmerne boli u srcu i duši, tvoja Goca.

Čitulja

Čitulja, Foto: Printscreen/Večernje novosti

Šaban kao da je predosetio kraj jer je samo tri meseca pre smrti odlučio da sastavi testament. Tom oporukom svu svoju imovinu, vrednu nekoliko miliona evra, ostavio je supruzi, deci i unucima.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs/A.K. )