NAJNOVIJI DETALJI PUCNJAVE NA ADI HUJI: Uz mladića upucanog u glavu, POVREĐENA I DEVOJKA, jake snage policije blokirale grad, traže počinioce (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

U jutrošnjoj pucnjavi na Adi Huji u kojoj je u glavu upucan jedan mladić, ranjena je još jedna devojka koja se nalazila u kolima sa njim.

Od ranih popodnevnih časova u Beogradu policija je pokrenula akciju “Vihor”, pa se na svim izlazima iz grada nalaze patrole i pripadnici organa reda sa dugim cevima koji kontrolišu sumnjive automobile, potvrđeno je “Blicu” u MUP-u Srbije.

Nadležni organi, naime, imaju informacije da osumnjičeni nije napustio Beograd, pa se zbog toga na izlazima, ali i na nekoliko punktova po gradu, vrše pretresi vozila.

Najveća gužva stvorena je na autoputu Beograd – Niš, kod naplatne stanice “Vrčin”, gde se na izlazu iz Beograda formirala kolona duga dva-tri kilometra.

“Policijska potraga-stoje ispred rampe i kontrolišu tablice”, napisao je jedan naš sugrađanin na društvenim mrežama.

U Urgentnom centru, devojka je ranije primljena i odmah je otpočeta dijagnostika, koja i dalje traje. U ovom trenutku niko ne može da da ocenu i procenu njenoj stanja.

Kako je preneo Pink.rs, istragom je utvrđeno je da je u pucnjavi na Adi Huji uz mladića kome se u Urgentnom centru bore za život, povređena i devojka koja je bila sa njim u kolima.

Nju je, prema tim navodima, napadač oteo i nekoliko sati kasnije izbacio iz automobila u blizini Ade Ciganlije.

Vladika Grigorije: Pucanje nije SRPSKI OBIČAJ kao što vas uče budale!

Vidljivo prisustvo policije na ulicama grada primetili su i građani, koji su to podelili na društvenim mrežama, navodeći da se na ulicama nalazi veliki broj policijaskih vozila koje se kreću pod rotacijom i koja zaustavljaju automobile i kontrolišu.

Podsetimo, jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, i kako saznajemo i dalje je životno ugrožen i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)