NAJAVIO KRVAVI ZLOČIN: Aleksandar pozvao ANĐELINE RODITELJE i saopštio im NAJGORU MOGUĆU VEST

Aleksandar

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Mladić Aleksandar T. (26) pokušao je da ubije svoju devojku Anđelu S. (22) i tom prilikom joj zadao čak sedam uboda nožem, pa se zatim obesio.

Ono što izaziva jezu jeste i pozadina priče, tj. dešavanja u prošlosti Aleksandrove porodice.

Kako prenose mediji, na osnovu svedočenja komšija, u istoj kući gde je Aleksandar izbo devojku i obesio se, već se pre nekoliko godina obesio njegov otac, a njegov deda se obesio u blizini kuće.

Komšije su šokirane jezivim zločinom kakav u ovom kraju ne pamte.

– U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovde radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac obesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga – rekao je Zoran Petrović iz ovog sela.

Potpuno jeziv podatak govori da je možda labilnost ili problemi prihičke prirode u ovom slučaju nasledna, pa je i Aleksandar, nažalost, pošao stopama svojih najbližih.

Ovo je Anđela koju je dečko ubo 7 puta, pa se obesio: Nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake života

Osim toga, Aleksandar je, kako prenose mediji, pre brutalnog napada na Anđelu, pozvao njene roditelje i rekao im da će je ubiti.

 Tako su oni i znali gde da je traže nakon što se neko vreme nije pojavljivala kući, niti odgovarala na pozive.

Anđela je trenutno u kraljevačkoj bolnici i njeno stanje je stabilno, ali kako kažu lekari, još uvek je životno ugrožena.

– Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje – kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.

Komšije kažu da su često viđale Aleksandra da dolazi na dedino imanje, ali da je kuća bila zapuštena i da u njoj niko nije živeo.

       

(Dnevne.rs/izvor: Srbija Danas, Agencije)