Na VEČNI POČINAK ODLAZE ZAJEDNO, a Jovanina tužna sudbina joj od DETINJSTVA OTEŽAVA ŽIVOT! (FOTO)

tuga

Foto: Facebook/Svetlana Miletic/PrintScreen/Televizija PLUS Krusevac

Nesreća se dogodila u četvrtak, kada je autobus kruševačkog “Jugoprevoza” prešao u suprotnu traku i udario u “fijat punto” kojim je upravljao Stefan Ilić

Trudnica Jovana Milenković (24) preminula je od posledica saobraćajke u kojoj je poginuo njen suprug Stefan Ilić (25), dok je njihov tek rođeni sin i dalje u teškom stanju.

Beba stradalih supružnika, koju su lekari doneli na svet carskim rezom, nakon stravične nesreće i dalje se nalazi u teškom stanju.

Nesreća se, podsetimo, dogodila u četvrtak, kada je autobus kruševačkog “Jugoprevoza” prešao u suprotnu traku i udario u “fijat punto” kojim je upravljao Stefan Ilić. Pored njega, na mestu suvozača, bio je Jovanin otac Saša Milenković, dok su na zadnjem sedištu sedele Jovana i njena sestra Teodora Milenković (20), koja je takođe teško povređena.

– Jovanin otac i Stefanova majka Marija, kao i uža rodbina i prijatelji otišli su u bolnicu. Po podne su im javili da je Jovana izgubila bitku za život. Tuga, nadali smo se da će Jovana izdržati. Sada nam ostaje samo da se nadamo da će dečak kog je rodila preživeti. Kažu da je njegovo stanje stabilno, ali borba još uvek traje. Teodora je bolje, mislim da nije životno ugrožena. Verujem da joj još ništa nisu rekli – priča rođaka, koja je molila da ostane anonimna.

Ona dodaje da se od svih najbolje drži Saša, Jovanin otac.

– Teško je i njemu. Srce mu se cepa, ali neKako kao da je preuzeo ceo teret na sebe. Teši druge. Stalno ponavlja da je bilo šta je bilo i da se mora gledati napred. Bio je kod Teodore i veruje da će se ona oporaviti – priča sagovornica i dodaje da će sahrana najverovatnije biti u nedelju jer je Stefanovo telo u kapeli, dok će Jovanino telo moći da preuzmu danas, kao i da postoji mogućnost da će biti zajedno sahranjeni.

Prema njenim rečima, svi su se nadali da će Jovana izdržati, a sad se svi mole za život njenog sina.

HEROJ: Video je ženu da prosi i uradio nešto najjače – KO GOD DA SI, BRAVO KRALJU! (VIDEO)

– Neka bar beba preživi, da ostalim članovima porodice makar bude makar malo utehe u ovoj velikoj tragediji – kaže rođaka.

Nesrećnu Jovanu Milenković i njenu sestru Teodoru napustila je majka još dok su bile devojčice, tvrde rođaci: 

– Još od ranog detinjstva morale su da se bore same, a čuvali su ih baba i deda. Ona je rasla u jednoj izuzetno radnoj porodici. Svi žive od poljoprivrede i važe za poštene i marljive ljude. Izrasle su u divne devojke. Ne znamo još kad će biti sahrana, ali vrlo je verovatno da će Jovanu i Stefana sahraniti zajedno.

Vozač autobusa J.B., koji je izazvao nesreću, pritvoren je zbog teškog dela ugrožavanja javnog saobraćaja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)