MUŽ SE VRATIO IZ TREĆE SMENE I ZATEKAO HOROR: Ovo je majka koja je bacila dete sa četvrtog sprata, pa SKOČILA U SMRT (FOTO)

monstrum

FOTO: LINKEDIN / PRIVATNA ARHIVA

Policija i dalje istražuje šta se tačno dogodilo u stanu na Bežanijskoj kosi gde je Danijela R. (36) povredila svoju trogodišnju ćerku, a onda je bacila sa četvrtog sprata zgrade, a potom isekla sebi vene i skočila iz stana, sa 12 metara na beton.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta i sada ispituje očevice horora na Bežanijskoj kosi.

Kako saznajemo, Danijelin suprug, a devojčicin otac kolima Hitne pomoći prevezen u Zemunsku bolnicu jer mu je pozlilo od šoka kada je saznao šta se dogodilo.On se rano jutros vratio sa posla, iz treće smene, i zatekao policiju i onda je saznao za užas koji se dogodio.

Naime, policija je u 8.20 sati jutros dobila informaciju da je došlo do požara u jednom stanu na četvrtom spratu zgrade na Bežanijskoj kosi, i da su majka i ćerka skočile kroz prozor kako bi se spasile od vatre. Međutim, već po dolasku na lice mesta, utvrđeno je da je istina drugačija i još užasnije.

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Devojčica kojoj je majka prerezala VENE je UMRLA sa LUTKOM! Imala je jedno posebno IME ZA NJU

Očevici su ispričali da su čuli tup i snažan udarac i da su istrčali na terasu i da su tada na zemlji ugledali krvavo dete. Kako saznajemo, dete je u prvim trenucima, nakon što je bačeno sa 12 metara na beton davalo znake života, međutim ubrzo je podleglo stravičnim povredama.

– Žena je izlazila na terasu, vikala nešto nepovezano, a potom ponovo ušla u stan, i par minuta kasnije izašla i skočila i ona – rekao je očevidac za “Blic”. Kako je ispričao, jedan od komšija pokušao je da odgovori ženu od užasne namere, međutim u tome nije uspeo.

       

(Dnevne.rs /Izvor:  M. R., Blic)