MUŠKARAC IZ SRBIJE UBIJEN U ŠVAJCARSKOJ: Nepoznati napadači BRUTALNO izboli molera, policija ga pronašla RANJENOG U STANU (INFO)

ubistvo

FOTO: REUTERS / ARHIVA

Srpski državljanin Sadik R. (57), koji je u Švajcarskoj bio duže vreme zaposlen kao moler, izboden je nedaleko od stana u kom je živeo u gradu Kilvangenu, a ubrzo nakon napada nepoznatih osoba preminuo je od posledica ubadanja.

Smrtonosni napad nožem dogodio se, prema prvim rezultatima iz istrage i onome što su rođaci ispričali, nakon što se Sadik vratio sa crnogorskog festivala koji se održavao povodom dana Crne Gore u Švajcarskoj, na kom je volontirao.

Parkirao je svoj službeni automobil iza zgrade a onda ga je jedan ili više nepoznatih napadača napalo i nožem mu nanelo smrtonosne ubode i ogrebotine.

Policija je Sadika pronašla u svom stanu, a odmah je stigla i hitna pomoć, koja ga je odvela u bolnicu.

Međutim, za Sadika je već bilo kasno i on je preminuo usled stravičnih povreda.Njegova smrt zatekla je rođake i komšije koje su duži niz godina poznavali Sadika.

napad

Foto ilustracija: Dnevne.rs/ pixabay

– Saznao sam od Sadikovog rođaka da je ubijen. Poznajem ga više od 20 godina i šokiran sam. Bio je dobra i veoma ljubazna osoba, veliki radnik – ispričao je komšija Alfred G. novinarima Blika.

Istraga u ovom slučaju je i dalje u toku, a tamošnja policija, prema pisanju Blika, pretražila je celo područje oko Sadikovog stana.

U dosadašnjem radu policije nije otkriveno ko stoji iza ovog napada, niti koji bi motiv mogao biti.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Blic , J. A.)