MUŠKARAC IZ PIROTA OBLJUBIO TROGODIŠNJU DEVOJČICU: Mesecima se iživljavao nad njom, policja uhapsila osumnjičenog

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

B.K. iz Pirota uhapšen je zbog sumnje da je silovao trogodišnju N.S. Kako se saznaje, devojčica koja u decembru puni četiri godine bila je žrtva manijaka od avgusta do početka novembra ove godine, kad je ceo slučaj otkriven, a osumnjičeni identifikovan i priveden.

– Monstrum se tri meseca iživljavao nad nemoćnim detetom. Napastvavao je devojčicu kad god bi mu se ukazala prilika za to. Tek posle tri meseca otkriveno je šta je B.K. radio N.J. i njenim mukama je konačno došao kraj – priča izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni se tereti za obljubu deteta i preti mu kazna do 10 godina zatvora.

Psiholog Zoran Musterović kaže da su osobe koje počine ovako stravično delo patološki bolesne.

– Patologija je kod njih odavno definisana. Čovek koji je u stanju da siluje dete ne može u takvim situacijama da se kontroliše, njega ono prosto uzbuđuje i oseća želju i nagon za seksualnim činom – priča Musterović.

USVOJENE DOPUNE I IZMENE ZAKONA: Zatvor za navijače koji nose fantomke, pale baklje i tuku se na utakmici!

Psiholog dodaje da patologija nema jasne pokazatelje i da pedofil izgleda sasvim normalno, kao i bilo koja druga osoba.

– On gleda da pridobije dete na svaki mogući način, da mu se dopadne, da ga potencijalna žrtva zavoli, a onda kreće u realizaciju cilja. Da se pedofili izdvajaju na bilo koji način od ostalih ljudi, roditeljima bi bilo mnogo lakše, savetovali bi mališane koga da se klone, ali to, nažalost, nije moguće. Decu od tri, četiri, pet godina čuvaju najbliži ljudi iz okoline. To su uglavnom rođaci, komšije, prijatelji i od njih ne očekujete da mogu na bilo kakav način da naude vašoj deci, a kamoli da ih siluju – kaže psiholog zSrpski telegraf.

2 Comments on "MUŠKARAC IZ PIROTA OBLJUBIO TROGODIŠNJU DEVOJČICU: Mesecima se iživljavao nad njom, policja uhapsila osumnjičenog"

  1. Treba ga kazniti da čami u zatvoru 40 g to mu je preblaga kazna

  2. Treba i naglasiti da je bolest neizlječiva i da kao takav treba da ostane doživotno(bez mogućnosti pomilovanja) ili u zatvoru ili u kakvoj psihijatrijskoj ustanovi.Još nešto bih da dodam-nije mi jasno da roditelji djevojčice takvo nešto nisu primjetili,bar promjenu u ponašanju djeteta.I oni bi trebali da snose svoj dio odgovornosti.Na žalost odugovlači se i opstruiše usvajanje Tijaninog zakona jer nekom odgovara da od Srbije napravi Sodomu i Gomoru.

Comments are closed.