MONSTRUM SA ZVEZDARE: Ovo je osumnjičeni za brutalno ubistvo Miloša (24)! Izbo nožem do smrti prvog na kojeg je naišao!

ubistvo

Foto: Fejsbuk

Neđeljko Đurović iz Požarevca uhapšen je samo dan posle stravičnog zločina, a u policiji je priznao ubistvo Miloša Mileusnića na Zvezdari.

Tokom saslušanja ostavio je sve u šoku kada im je rekao da je njegova žrtva potpuno slučajna i da je Miloš bio prva osoba na koju je naišao.

Rekao je da je bio nevozan, ljut i besan jer je shvatio koliko je nesrećan i da je njegov život bezvredan, pa je rešio da izađe na ulicu i nekoga ubije!

Nesrećnog mladića Miloša M. nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama.

Prvi naišao na pomahnitalog ubicu.. Miloš Mileusnić

PRVI NAIŠAO NA POMAHNITALOG UBICU.. MILOŠ MILEUSNIĆFOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Podsetimo, Miloš Mileusnić (24), student iz Čačka, ubijen je u nedelju ujutru u beogradskom naselju Zvezdara, kada se vraćao od devojke.

Mladić je izboden oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića, gde je živeo sa cimerom. On je uspeo da uđe unutra, stavi ključ u bravu, a zatim se onesvestio.

NOVI UDAR NA DŽEPOVE PUŠAČA: Od 1. februara poskupljuju cigarete, a ovo su nove cene

Posle nekoliko sati borbe za život u Urgentnom centru, Miloš je preminuo.

Komšije kažu da je nastradali Miloš živeo u stanu na prvom spratu sa cimerom.

– Stanovali su tu dve ili tri godine i delovali su kao pristojni momci. Iz njihovog stana se nikada nije čula buka, niti povišeni tonovi, prosto, bili su studenti, fini i mirni momci – kažu komšije.

JEZIVO PRIZNANJE UBICE SA ZVEZDARE: Čitav dan i noć proveo na društvenim mrežama, pa odlučio da ubije PRVOG KOJI JE NAIŠAO!

Naši sagovornici navode da se cela zgrada uzbunila jer su krici povređenog mladića odzvanjali.

– Čuli smo jauke i kuknjavu. Tek smo posle saznali da se radi o komšiji. Policija je odvela njegovog cimera koji je bio veoma potresen, dečko bukvalno nije znao gde se nalazi – dodale su komšije.

PORODICA IMA SAMO JEDAN IZLAZ: Požarevljanin je otišao u Ameriku za boljim životom, ali je zbog teške nesreće završio u bolnici

Ugledna porodica

Kako saznajemo, Miloš M. sin je uglednih čačanskih lekara, a ima i sestru koja takođe studira u Beogradu.- Otac mu je čuven hirurg u gradu, a majka je vrstan stomatolog. Bio je veoma fin i vaspitan momak – kazao je Milošev poznanik iz Čačka.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)