MONSTRUM IZ KOSJERIĆA “NE SEĆA” SE ZLOČINA: Bio sam pijan, pao mi je MRAK NA OČI kada sam uzeo kuhinjski nož

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Ivan Radovanović (35) iz Kosjerića, koji je u noći između nedelje i ponedeljka zaklao bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (38), izjavio je prilikom saslušanja u policiji da se “ne seća da je počinio stravičan zločin.”

Prema saznanjima “Blica”, ubica je ispričao da je pijan upao u Jeleninu kuću i da je došlo do svađe.

Kobne detalje koji su usledeli zločinac navodno ne pamti jer mu je, kako je rekao, “pao mrak na oči” i jer je bio pijan.

ZAKLAO NEVENČANU SUPRUGU DOK SU DECA SPAVALA: Jezivi detalji ubistva u Kosjeriću

On je najpre brutalno pretukao Jelenu, a onda sa sudopere dohvatio kuhinjski nož koji je nesrećnoj ženi više puta zario u vrat, i to sve pred očima trojice njenih sinova od kojih je jednog rodila u vanbračnoj vezi sa njim.

Prema svedočenju dece, Bogdanović je Jelenu ubio hladnokrvno, ne obazirući se na njihov plač.

osumnjičeni

Foto: Fejsbuk

To ga nije odvratilo, već je besan krenuo ka Jeleninoj kući u koju je upao tako što je razvalio ulazna vrata, a zatim se pravo zaputio u sobu u kojoj je ona spavala. Došlo je do svađe i tu mu se, ispričao je ubica, prekinuo film.

Ova drama je probudila trojicu dečaka koji su poskakali iz svojih kreveta. Najstariji, Dejan (18), pokušao je, ali nije uspeo da zaštiti majku. Posle zadobijenih udaraca u vrat Jelena je pala preko najstarijeg sina, a Bogdanović je tada otišao iz kuće.

Ispod majke koja je još uvek davala znake života Dejan je uspeo da se izvuče i otrči u obližnji Dom zdravlja da zatraži pomoć. Kada se vratio sa ekipom Hitne pomoći ona je već bila mrtva.

„ŽAO MI JE ŠTO JE DETE MRTVO“ Požarevljanin priznao da je trudnicu u devetom mesecu ŠUTIRAO U STOMAK

Sledećeg čega se seća zločinac, barem prema datom iskazu, je da se krvav probudio u šupi Jeleninog prvog komšije u kojoj se skrivao do ponedeljka popodne.

Jelena, koja je sa sinovima stanovala u kući svog prvog muža Milijana Grbića, i koja je preživljavala od socijalnih davanja, pričaju njeni rođaci, planirala je da ovih dana renovira dom za šta je teškom mukom skupila novac.

jelena

Foto: Fejsbuk

Deca sklonjena kod strica, u dvorištu ostao samo pas

Zbog krivičnog dela teško ubistvo koje mu se stavlja na teret, pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Užicu Ivanu Radovanoviću juče je određen pritvor.

(Dnevne.rs/Izvor: V.Lojanica, Blic.rs)