MOLILA SAM ZA POMOĆ, ALI NIKO NIJE REAGOVAO: Ispovest devojčice koju je manijak napao u tramvaju

manijak

Foto: Printscreen

Petnaestogodišnjakinja koju je seksualno uznemiravao Mihailo Isailović (37) juče je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu otkrila da je bila uplašena kad ju je kobnog dana, na putu do škole, u tramvaju napao manijak, i to naočigled ljudi koje je molila za pomoć, a koji nisu reagovali.

– Molila sam za pomoć ljude koji su bili u tramvaju, okretala sam se ka njim, ali oni nisu reagovali – tokom potresne ispovesti ispričala je, kako se saznaje, devojčica na saslušanju u tužilaštvu.

Traumatizovana

Posle traume koju je doživela, devojčica je do detalja opisala šta se dogodilo tog dana i kako ju je Isailović gledao još na stanici i ušao za njom u tramvaj.

– Uplašila sam se. Noćima sam se budila i mislila na ono što se dogodilo. Sada se ne plašim, ali samo zato što znam da je u pritvoru i da mi ne može ništa, ali često razmišljam o svemu – rekla je, kako se saznaje, devojčica koju je u 6.30 ujutru, na putu do škole, napao Isailović.

Prema rečima našeg sagovornika, devojčica se priključila krivičnom gonjenju manijaka koji je uhapšen 25. novembra, otad je u pritvoru.

– Tog jutra, dok je čekala tramvaj na stanici, primetila je preko puta ulice muškarca koji se čudno ponašao, odnosno igrao je na ulici. Kada je on nju spazio, najpre ju je posmatrao, a onda je prešao ulicu, prišao joj s leđa i stao blizu nje. Ubrzo je naišao tramvaj i, kada je shvatila da će ući za njom, namerno je sela blizu vozača, u deo tramvaja u kom je bilo još nekoliko žena, a nešto dalje i jedan muškarac – objašnjava sagovornik šta se dogodilo kobnog jutra.

Prema rečima devojčice, napasnik je seo ispred nje i gotovo istog trenutka se okrenuo i počeo da je dodiruje po butinama, međunožju i grudima, dok je ona pokušavala da se odbrani.

Šutnula ga

– Uspela je da ga šutne nekoliko puta u međunožje, ali je on nije puštao sve do momenta kada je povikala da će pozvati policiju. Tek tada se on pomerio od nje i gađao je flašicom soka – otkriva sagovornik.

POGORŠANO STANJE DARKA LAZIĆA: Loše vesti iz bolnice

Na sledećoj stanici krenula je da izađe iz tramvaja, a manijak joj je tada dobacio da je kukavica.

Tokom potresne ispovesti devojčica je otkrila da se posle traume koju je doživela obratila za pomoć psihologu.

manijak

Foto: printscreen

Isailović je, podsetimo, uhapšen dva dana kasnije, nakon što je iz pekare u Krnjači ukrao burek. Na saslušanju se branio ćutanjem i očekuje se da tokom naredne nedelje u tužilaštvo stigne njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas, Kurir)