“MOLILA SAM ČOVEKA DA GA NE DIRA” Vlasnica prodavnice u Beogradu otkrila šta je prethodilo teškom incidentu

prodavnica

Foto: printscreen/Fejsbuk

Vlasnica prodavnice u naselju Stepa Stepanović, ispred koje se u četvrtak 26. jula dogodio težak incident kada je N. M. (55) nokautirao Lj. J. (60) koji je sa teškom povredom glave prevezen u bolnicu, otkriva kako je došlo do brutalne slike koja je zapalila društvene mreže.

Velika prašina podigla se oko video snimka koji pokriva prostor ispred prodavnice prehrambene robe u Ulici generala Vladimira Kondića broj 9 u naselju Stepa Stepanović. Na njemu se vidi kako je N. M. udario Lj. J. koji je pao i glavom udario o pločnik.

Vlasnica radnje, koja je u četvrtak radila, ispričala je za “Blic” kako se sve odigralo, napominjući da i Lj.J. i N.M. zna samo iz viđenja.

“Tata, šta si to uradio, ubio si nevinog čoveka”: Detalji užasa u naselju Stepa Stepanović

– Povređeni muškarac došao je tog dana u prodavnicu i nešto je sporije pakovao robu koju je kupio i kusur vraćao u novčanik. Delovao je kao da je malo popio, ali nije bio agresivan, već je samo pričao i nikoga nije dirao. Međutim, ovaj drugi čovek ga je odjednom gurnuo. Povređeni muškarac, inače stalan potrošač je izašao, a ja sam stala između njih i molila čoveka sa detetom da ga ne dira, jer je i dete počelo da plače. Međutim, N. M. je bio toliko besan da je izašao i udario ga iz čista mira – objašnjava vlasnica prodavnice.

Povređeni Lj.J. i ljudi koji mu ukazuju pomoć

Foto: printscreen/fejsbuk

– Nesrećni čovek je nekoliko minuta bio u nesvesti, posle je došao sebi i počeo da priča normalno. Ubrzo su došli i njegova ćerka i sin, jer je on porodičan čovek, da bi ga zatim Hitna pomoć odvezla u bolnicu – objašnjava naša sagovornica.

Sličnu priču čuli smo i od komšija, koji povređenog muškarca znaju takođe iz naselja, ali ne i lično.

– Nisam videla šta se dogodilo, ali sam čula da mu je tog dana bila slava, pa je došao do prodavnice i hteo je, valjda, da počasti ljude koji su bili tu – objašnjava komšinica koja živi u blizini.

Ona dodaje da unuka više ne puštaju samog da ode do radnje otkad se dogodio incident jer se boje za njegovu bezbednost.

BRUTALAN NAPAD U BEOGRADU: Udario čoveka pred detetom (8) i polomio mu lobanju, sada mu se bore za život (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako smo nezvanično saznali, šezdesetogodišnji Lj.J. je zadobio prelom lobanje i nagnječenje mozga i lekari se bore za njegov život. Napadač N.M. je priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati.

(Dnevne.rs/Izvor: S.L., Blic.rs)