“Moj sin je rastao s ljubavlju, a ubijen je kao PAS na hladnom pločniku ispred zgrade”: Otac ubijenog Miloša izjavom RASPLAKAO sve u sudnici

ubistvo

Foto: Facebook

U VIŠEM sudu u Beogradu u utorak je počelo suđenje Neđeljku Đuroviću (31) optuženom da je nasmrt izbo studenta Miloša Mileusnića (24) prošle godine u januaru. Slučaj brutalnog ubistva studenta zgrozio je Srbiju.

U sudnici je prvo Neđeljko izneo odbranu tvrdeći da Miloša nikada ranije nije video, ni poznavao, i da je prvi put njegovu fotografiju video u novinama.

Nakon njega vidno potresnim glasom pred sudom je saslušan i Goran Mileusnić otac ubijenog Miloša:

– Miloš je bio dete ljubavi. Ljubavlju je hranjen i odgajan i širio je ljubav i među svojim bližnjima i svojim drugarima. Koliko je bio poštovan i voljen dokazuje i činjenica da je više od njih 50 sa fakulteta iz Čačka došlo da prisustvuje ovom suđenju. Moj sin je rastao s ljubavlju, a ubijen je kao pas na hladnom pločniku beogradske zgrade.

Obraćanje dr Nestorovića je SLUŠALA CELA SRBIJA: Otkrio najvažnije stvari o KORONAVIRUSU

-Pitanje je zašto i kakav to čovek može da bude koji tako nešto uradi. Gde je taj čovek rastao, gde su njegovi roditelji? Mislim da ne treba da mu se sudi samo za ubistvo Miloša, nego za četvorostruko ubistvo jer je time što je usmrtio moje dete on ubio i mene i suprugu i našu ćerku.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti.rs)