Moj Gojko je sanjao da radi u Slovačkoj, a sad ga vraćaju u kovčegu: Potresna ispovest roditelja stradalog mladića

tragedija

Foto: Facebook/Гојко Грозданић

– Moj Gojko je sanjao da kupi kola. Dve nedelje nije izašao iz kuće. Spremao mi je hranu. Otišao je sa društvom na neku svirku u obližnji Stapar, a sad mi javljaju da je mrtav – priča otac Mile Grozdanić iz Prigrevice kod Apatina, čiji je sin pronađen mrtav na putu ka kući.

Trošna vojvođanska kuća u selu odzvanjala je od plača roditelja, brata Strahinje i drugara Gojka Grozdanića, koji je pronađen mrtav. Porodica traži istinu koja je još nepoznata.

Kako tvrde izvori upućeni u istragu, pretpostavlja se da je na Gojka naleteo automobil, čiji je vozač pobegao s lica mesta.

Njegovo telo zatekao je taksista koji je odmah obavestio policiji.

– Gojko nije mogao da ide pored puta jer je bilo blato od kiše i snega. Put je asfaltiran, ali uzan, a bila je velika magla. Verovatno je Gojka neko pokupio i pobegao, ali da sačekamo istragu – kažu Gojkovi drugari i dodaju:

– Čuli smo da ima dosta povreda, ali da mu telefon nije polomljen. Bratu je uveče javio da kreće kući peške. To je bilo ko ponoći, a pronašli su ga oko 4 sata ujutru – priča otac.

On dodaje da kolaju razne priče od toga da je ubijen, pretučen, pa bačen pored puta.

– Samo želimo da se utvrdi istina kakva god da je – kažu ukućani.

Gojkovi roditelji su razvedeni. Gojkov brat je čim je saznao za tragediju pozvao majku Irenu Ciger da dođe. Danas se porodica ponovo okupila, ali bez Gojka.

VEDRANA RUDAN DIREKTNO U METU! Dečaci iz Srbije, MOŽETE OSTATI BEZ GLAVE!

– Trebalo je da ide sa mnom u Slovačku, tamo radim. Hteo je i on da ide za zaradi neki novac. Želja mu je bila da kupi automobil. Da ga je sad imao, sigurno bi došao čitav kući – priča majka Irena.

Kako saznajemo, Gojko je sa drugarima u subotu na nedelju bio na zabavi u Staparu, nakon koje je kući krenuo pešice. Kako je stradao desetak kilometara od Stapara tog maglovitog dana, tek treba da utvrdi istraga.

MISTERIOZNA SMRT RUKOMETAŠA IZ SRBIJE: Taksista našao telo mladića (20) na putu u lokvi krvi, OTAC SUMNJA NA UBISTVO (FOTO)

Nagađa se da je na njega naleteo automobil i da je vozač pobegao sa lica mesta. Njegovi drugari kažu da je Gojko bio odličan sportista, druželjubiv, miran i povučen momak.

(Dnevne.rs/izvor: Telegraf.rs)