MLADI ŽIVOTI PREKINUTI: Ovo je Strahinja, njen prvi dečko koji je doživeo ISTU SUDBINU!

tragedija

SRPKINJA (23) BRUTALNO UBILA BEBE BLIZANCE: Osuđena na 2 godine i 10 meseci zatvora u Švajcarskoj, u ćeliji će provesti samo godinu dana

Katarina iz Čačka, devojka ubijenog Miloša Mileusnića iz istog grada, prethodno je bila u vezi sa Strahinjom Ičelićem koji je likvidiran u klasičnoj sačekuši avgusta 2016. godine na terasi svog stana u Čačku.

Stravično ubistvo Miloša Mileusnića dogodilo se u nedelju ujutru, kada je izašao iz svoje zgrade i uputio se kod devojke koja živi u neposrednoj blizini. Katarina, Miloševa devojka, inače studentkinja na Saobraćajnom fakultetu, prethodno je sa njim razgovarala preko “Fejstajma”, te je svog dečka očekivala na vratima svakog trenutka.

Umesto toga, u medijima je odjeknula vest da je na pločniku ispred zgrade brutalno izboden mladić iz Čačka, a Katarina je, umesto svog dečka, dočekala tragičnu vest.

Nekoliko dana kasnije, otkriveno je da je Katarina već bila sa mladićem koji je nastradao u klasičnoj likvidaciji 2016. godine. Reč je o Strahinji Ičeliću, tada 28-godišnjim mladiću, sinu vlasnika lanaca kladionica i kockarnica iz Čačka.

Napad na njega dogodio se kada se Strahinja taksijem vozio kući i primetio da ga neko prati. Uočivši to, telefonom je pozvao majku i kazao joj kakva je situacija.

Kada je ušao u svoj stan i izašao na terasu koja se nalazi na prizemlju, pucač je ispalio nekoliko hitaca u njega i naneo mu teške povrede unutrašnjih organa.

“TOG DANA JE TREBALO DA KRENE NA ZIMOVANJE U FRANCUSKU”: Jeziva ispovest porodice studenta kog je NASMRT IZBO “ubica s Tvitera” (FOTO)

Strahinja je uspeo da ode do kreveta gde je seo, a u međuvremenu je stigla majka u pratnji Strahinjinog prijatelja. Njih dvoje su alarmirali Hitnu pomoć, međutim mladić je preminuo na operacionom stolu.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Za to ubistvo, na sedam i po godina zatvora osuđen je Vladimir Tripković (33), koji je priznao da je iz pištolja pucao u Ičelića, nanevši mu smrtonosne povrede. Nenad Kalajdžić (32) osuđen je za saučesništvo u ubistvu na devet meseci, a Saša Ljuboja (39) na šest meseci zatvorske kazne.

Strahinja ubijen tek što je izašao iz zatvora

Samo mesec dana pre brutalne likvidacije, Strahinja je izašao sa robije na kojoj je proveo dve godine zbog napada ispred čačanskog kluba “Montana”. On je tada mačetom isekao ruku 17-godišnjem D. T.

Podsećanja radi, za ubistvo Miloša Mileusnića koje se odigralo ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića gde je tokom studiranja živeo kao podstanar, odgovornost je u prvom trenutku nakon hapšenja preuzeo Neđeljko Đurović (28).

Đurović je najpre u svom iskazu u policiji priznao da je počinio ovaj užasan zločin objasnivši da je to učinio jer nije bio zadovoljan svojim životom.

ubistvo

Foto: Printscreen/instagram

Međutim, Đurović je odjednom promenio iskaz, te sada tvrdi da tog jutra uopšte nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

SRPKINJA (23) BRUTALNO UBILA BEBE BLIZANCE: Osuđena na 2 godine i 10 meseci zatvora u Švajcarskoj, u ćeliji će provesti samo godinu dana

Neđeljku Đuroviću je određen pritvor od 30 dana.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, Blic)