MLADEN MIJATOVIĆ otkrio kako je MALČANSKI BERBERIN DANAS MUČIO MALU MONIKU!

otmica

Foto: TV Pink/Printscreen/Facebook

Monika Karimanović (12) iz niškog naselja Suvi do pronađena je danas živa i zdrava u selu Pasjača kod Svrljiga, što je potvrdio i ministar policije Nebojša Stefanović.

Policija i dalje traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je u bekstvu. Majka mu je rodom iz sela Pasjala, a Ninoslav je letos bio tamo. Iako je prvobitno javljeno da Ninoslav Jovanović uhapšen, on je uspeo da umakne policiji, ali oni znaju tačno gde se on nalazi i drže ga u tom krugu.

Prvobitna informacija bila je da je mala Monika nađena u grobnici, ali ta informacija ispostavila se da nije tačna. Ninoslav Jovanović je držao zatočenu Moniku u vikendici, a tu informaciju je potvrdio i novinar Mladen Mijatović koji se nalazi na mestu na kom je pronađena devojčica.

– Monika i Malčanski berberin celog dana su bili u bekstvu. Otmičar je devojčicu terao da pešači, oni su prešli mnogo kilometara. Procena je da je devojčica pešačila četiri sata bez prestanka. Ona se trenutno nalazi u bolnici i posvedočila je da je Ninoslav Jovanović kod sebe ima nož – rekao je Mladen Mijatović.

MALTRETIRAO DEVOJČICU: Monika ima modrice i podlive po celom telu! (FOTO)

Policija je danas locirala Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao Malčanski berberin u trenutku kada je uključio svoj mobilni telefon koji je svih proteklih dana bio isključen. Jovanović je, prema saznanjima, krenuo sa otetom devojčicom ka Nišu iz okoline Knjaževca, a onda je, shvativši da ga je policija locirala u okolini sela Pasjača, pustio nesrećnu Moniku Karimanović koju je 10 dana držao kao taoca.

Prema saznanjima, u trenutku kada je shvatio da mu se policija približila, Malčanski berberin je otetu devojčicu pustio i zatim nastavio da beži. Pretpostavlja se da će Jovanović pokušati da pređe državnu granicu i pobegne u Bugarsku.

– Dete je u stabilnom zdravstvenom stanju, ali vidi se iscrpljenost na njoj – rečeno je iz policije.

DA TI SE SRCE STEGNE: Ovo su PRVE REČI koje je mala Monika izgovorila kada ju je POLICIJA PRONAŠLA! (FOTO)

Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dete krenulo u Osnovnu školu “Zoran Đinđić” u Brzom Brodu. Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i verovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil, sivi “Punto” i oteo dete na putu do škole. U desetodnevnoj potrazi policije, Žandarmerije, Vojske, lovaca i dobronamernih građana pretresena je svaka kuća, svaki podrum, a na tom prostoru ima na stotine napuštenih domova gde je otmičar krio malu namučenu devojčicu. Jovanović je na mnogim mestima oistavljao tragove kao što su otpaci od jela, ćebad i slično. Očigledno se dugo pripremao za svoj umobolni pir.

Ovaj osuđivani silovatelj i otmičar je odležao robiju od 12,5 godina za silovanje iz 2005. godine kada je napastvovao N.S. iz naselja Donja Vrežina koju je namamio tako što je rekao da zna frizerski salon gde može dobro da unovči svoju dugu crnu kosu.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)