MISTERIOZNO SAMOUBISTVO U NIŠU: Podoficir VJ popio kafu, oprao džezvu, otišao u kupatilo i pucao sebi u glavu

Beograd

Foto: telegraf

Žarko T. (45), podoficir zastavnik koji je jutros pronađen mrtav u svom stanu u Ulici Dragiše Mišovića u niškom naselju Durlan počinio je samoubistvo – pokazali su rezultati istrage.

Međutim, ovo je jedino što je definitivno utvrđeno u ovom misterioznom slučaju samoubistva. Pažljiva pretraga stana nije dovela do otkrića eventualnog oproštajnog pisma, a svi oni koji su Žarka dobro poznavali složni su u oceni da nije nagoveštavao da će podići ruku na sebe.

Žarko je bio sjajan vojnik, učesnik ratova, a kako tvrde oni koji ga dobro poznaju, čak je i ranjavan.Šta ga je nateralo da posle svega što je proživeo na ratištima digne ruku na sebe, nepoznato je, naročito uzimajući u obzir da je bio jedini hranitelj svoje četvoročlane porodice.

KAO I SVAKO JUTRO

– On je jutros u 6.30 časova, ustao da se sprema za posao. Ništa nije odskakalo od dnevne rutine, obukao se, popio kafu, oprao džezvu i šolju, vratio ih na svoje mesto, a onda je ušao u kupatilo i pucao sebi u glavu. U to vreme je njegova čitava porodica bila u stanu – objašnjava naš sagovornik dobro upoznat sa ovim slučajem.

Marko Đurić neposredno pre hapšenja POSLAO PORUKU koja ledi krv u žilama!

Zastavnik koji je službovao u niškoj kasarni “Knjaz Mihailo” sebi je presudio službenim pištoljem CZ 99. Novinari su pokušali da rasvetle misteriju obraćajući se njegovim najbližima. Međutim, njegova supruga nam je poručila da nije u stanju da govori o Žarkovoj smrti.

Iza nesrećnog zastavnika ostale su dve kćeri, jedna stara 25, a druga samo sedam godina i sin od 22. Njihove komšije za celu porodicu imaju samo reči hvale.

PORODICA OSTALA BEZ PRIHODA

– Nisu bili od onih koji su se mnogo družili sa komšijama, ali su svi bili jako ljubazni. Ja obično sedim na klupi ispred zgrade u vreme kada se on vraća sa posla. Nikada nije propustio da se javi i da popriča sa mnom – kazala je jedna stanarka zgrade u kojoj je došlo do tragedije.

MOLIM VAS, ZADRŽITE ŽIVOTINJU: Sergej Trifunović objavio status NA ALBANSKOM povodom HAPŠENJA Marka Đurića?!

Poznanici porodice pominju da je zastavnik imao kredit za stan, ali da ne veruju da je to bio razlog što je odlučio da se ubije.

TAKO JE I BEBA SPASENA HELIKOPTEROM, ĐUBRAD: Tanja Vojtehovski je ovako odreagovala posle HAPŠENJA ĐURIĆA

– Da li je to ili nije sada je svejedno. Njegovoj porodici treba pomoći, njima je sada mnogo teško i potrebna im je podrška. Trebalo bi nekako zbrinuti i njegovu suprugu i decu jer su nakon njegove smrti ostali bez prihoda – rekao je jedan Žarkov prijatelj.

(Dnevne.rs/Izvor: D.K.,Telegraf.rs)