MISTERIOZNO SAMOUBISTVO MLADE MANEKENKE: Marija nije ostavila oproštajno pismo, prijatelji i porodica u NEVERICI (FOTO)

curcic

FOTO: INSTAGRAM

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo u svom stanu koji se nalazi na Savskom vencu tako što se kaišem obesila o gelender.

Kako saznajemo, ona se popela na stolicu i obesila se kaišem o gelender na galeriji u svom stanu.

Marija, jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, nije ostavila oproštajno pismo. Porodica preminule manekenke je u šoku jer Marija nije pokazivala da ima bilo kakve probleme. Njeni prijatelji, takođe, tvrde da ništa nije ukazivalo na tragediju i da se ona radovala novim projektima koje je trebalo da radi.

Podsetimo, Marija je rođena 15. 8. 1993. godine u Beogradu, a zbog majke koja je iz Konga za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Studirala je odnose sa javnošću na Univerzitetu Džon Nezbit, a postala TV lice sa 17 godina.

U svetu manekenstva je od svoje 16. godine i od tada je snimila veliki broj reklama, spotova, a bila je i zaštitno lice pojedinih beogradskih klubova. Lepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar – voditelj, kao i PR.

U TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

Slike i poruke: Ostvarujem snove

Samo tri dana pre nego što je digla ruku na sebe, manekenka je snimila reklamu sa čuvenim fudbalerom Ronaldinjom koji je zbog te reklame doputovao u Beograd.

– Ostvarujem dečačke snove – napisala je manekenka uz fotografiju sa sportistom.

U TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected]

(Dnevne.rs /Blic /Izvor: Telegraf