MISTERIOZNA SMRT U TOPČIDERU: Mladić pronađen mrtav na koloseku u tunelu, otac prepoznao sina po jednoj stvari!

Topčider

Foto: Printscreen Facebook

Mladenovčanin Jakov Miletić (24) pronađen je mrtav prekjuče ujutro na koloseku u tunelu nedaleko od železničke stanice u Topčideru, a prema informacijama iz policije, njega je usmrtio voz.

Smrt mladića još nije razjašnjena, a njegov otac Predrag Miletić kaže da mu je u policiji samo rečeno da je njegov sin nađen mrtav na pruzi.

– Znam samo da je nađen kod topčiderske stanice, pregažen. U stanici policije su mi rekli da su zatekli mog sina na pruzi, tri-četiri kilometra od stanice u Topčideru. Pokazali su mi njegove stvari i po tome sam prepoznao da je to moj sin. Zvaničan izveštaj policije još nisam dobio, tako da ne znam šta se desilo – rekao je otac stradalog mladića.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Predrag navodi da ništa nije nagoveštavalo da bi njegov sin mogao da izvrši samoubistvo.

– Bio je apsolvent na Građevinskom fakultetu u Beogradu i student druge godine Prirodno-matematičkog fakulteta. Držao je konsultacije iz matematike učenicima i studentima, a imao je i predavanja u amfiteatru na Građevinskom fakultetu. Bio je veoma uspešan u takmičenjima u matematici. Takođe je igrao američki fudbal u klubu u Mladenovcu, a bio je trener i sudija – kaže skrhani otac nastradalog mladića.

Predrag kaže da je njegov sin stanovao sa drugom u naselju Braća Jerković, ali da je ponekad voleo da prošeta sam.

– Bio je društven i imao je mnogo prijatelja. Voleo je izlaske, uvek je bio nasmejan, a veče pre tragedije je takođe bio sa društvom. Poslednji put je bio kod kuće 23. oktobra i tog dana nas je odveo u obližnji restoran da proslavimo njegov 24. rođendan, koji je bio dan ranije. Divno smo se proveli na porodičnom okupljanju – priča otac Jakova Miletića.

On naglašava da njegov sin nije imao ljubavne probleme zbog kojih bi mogao da digne ruku na sebe.

NIJE TO PARADAJZ DA BIRAŠ! Ovaj čovek otkriva KAKO SU SE KUPOVALA DECA U SRBIJI i kako je umalo i sam postao kupac!

– Imao je duge veze i nije imao emotivne probleme – dodaje Predrag, koji radi u jednom javnom preduzeću.

Jakovljeva smrt mnogo je potresla njegovu majku Zoricu, koja je profesor informatike u Mladenovcu. Zajedno sa roditeljima tuguju mlađi brat (17) i sestrica (9). Čekaju da bude završena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu, posle čega očekuju više informacija o nesreći.

     

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo.rs)