MISTERIJA KOD JABUKOVCA! Porodicu ubio profesionalac zbog ćupa sa zlatom?!

uvidjaj

Foto: printskrin /Kurir

Ubistvo porodice Kazimirović iz zaseoka Vratna u ataru sela Jabukovac kod Negotina, koje je pre 12 godina postalo poznato po devetostrukom ubistvu, najverovatnije je delo surovog ubice, koji je već ubijao, saznaje Kurir!

Jabukovac je prekjuče potresao još jedan masakr. Na imanju Kazimirovića nađena su četiri leša. Domaćin Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i njena ćerka Dragana ubijeni su hicima iz pištolja i overeni u glavu. Zločin se dogodio dva dana ranije, ali pošto Kazmirovići žive u usamljenom zaseoku, komšija je tek prekjuče pronašao leševe.

– Ubica je ispalio ukupno 10 hitaca. U Raju je pucao dok je bio na traktoru. Četiri metka mu je ispalio u grudi i jedan u glavu. Dve žene su ubijene sa po dva hica, direktno u glavu. Rajinu sestru metak je pogodio u usnu i završio u lobanji. Ubica nije promašio nijednom – kaže izvor i dodaje da su leševi izgledali jezivo, naročito jer su na vrućini stajali više od 48 sati.

– Na salašu užasno smrdi, krvi je svuda. Policija nikome ne da da priđe – kaže meštanin.

Naš izvor dodaje da istražitelji sumnjaju da je na Kazimiroviće pucala jedna osoba.

– Tačno je znao šta radi. Ovo je uradio neko ko je već ubijao! Tako hladnokrvno ubistvo Srbija ne pamti. Ubistvo podseća na profesionalne likvidacije, nalik onima u mafijaškim filmovima – kaže izvor.

Policija je od prekjuče okupirala čitavo selo. Kolegama iz Negotina u pomoć su pritekli i inspektori i forenzičari iz Beograda. Jabukovac su nadletali i helikopteri.

ŽRTVE OVERENE METKOM U GLAVU, DVA DANA LEŽALE MRTVE: Novi detalji zločina kod Jabukovca

– Na informativni razgovor privedeno je na desetine osoba. Ispitivani su i na poligrafu. Svi do jednog su prošli testiranje – kaže izvor.

Meštani pričaju da je ubijeni Raja živeo u kući sa majkom Dragicom, koja se otežano kretala.

– Bio je prek. Sudio se sa nekoliko meštana. Imao je dosta stoke i mehanizaciju. Bio je vredan i radan, ali čudan – kaže komšija i dodaje da su pre tri nedelje kod Raje došle sestra Ljubinka i njena ćerka.

– O njima slabo šta znamo. Nisu često dolazile. Budu malo u inostranstvu, malo ovde – kaže komšija.

Motiv svirepog ubistva nije još poznat. Kuća u kojoj su živeli nema ni struje ni vode. Komšije kažu da su se Kazimirovići prilično skromno držali iako su dobrostojeći.

TRAGEDIJA KOD GORNJEG MILANOVCA: Jedna osoba poginula, a tri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći

– Svi su pričali da je Raja našao neke zakopane dukate. Međutim, živeli su bedno, kao da nemaju za hleb. Imali su stoku, puštali je ljudima po livadama, svađali se, tužili. Imaju tri traktora. Jedan su nedavno kupili za keš, po tome se videlo da imaju pare. Oblačili su se toliko sirotinjski da pomisliš da su prosjaci, a imali su na desetine grla ovaca, krava, svinja – kažu meštani.

I Branislav Pandurović kaže da ne zna zašto su izgledali kao prosjaci kad su imali novca.

VANREDNO UPOZORENJE RHMZ! Slušajte savete stručnjaka: Srbiju će sutra zadesiti POSEBNO OPASNA meteorološka pojava (RHMZ)

Raja nije često napuštao salaš, retko ko ga je viđao u Jabukovcu. Uglavnom su spoljne poslove obavljali njegovi prijatelji, koji su radili kod njega. Po Jabukovcu kruže priče da su ubijeni zbog novca, ali mi je nezamislivo da neko može da puca u celu porodicu zbog materijalnih stvari. Pa koliko su oni mogli para da imaju da bi im neko ovo uradio? – pita se Pandurović.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/D. Stamenković – S. Božinović)